Тази седмица отново ще видим на корта някои от водещите

...
Тази седмица отново ще видим на корта някои от водещите
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 14-20 ноември


Тази седмица още веднъж ще забележим на корта някои от водещите български играчи както при мъжете, по този начин и при дамите. Димитър Кузманов и Адриан Андреев ще запишат ново присъединяване на Чалънджър, до момента в който Изабелла Шиникова и Гергана Топалова ще се изявят на равнище ITF W25. Те обаче надалеч не са единствените български тенисисти, чието показване ще следим с интерес тази седмица.

Димитър Кузманов, Адриан Андреев – ATP Challenger в Хелзинки

Димитър Кузманов и Адриан Андреев ще играят в главната скица на Чалънджър шампионата в Хелзинки. Пловдивчанинът ще се изправи против Юго Гастон (№106) на старта, до момента в който третата ни ракета ще опита да преодолее Джей Кларк (№212).

Изабелла Шиникова – ITF W25 в Сент Етиен

Изабелла Шиникова е сложена под №4 в главната скица на W25 шампионата в Сент Етиен. Жребият към момента не е изтеглен.

Александър Донски – ITF М25 в Ираклион

Александър Донски ще играе в главната скица на ITF M25 шампионата в Ираклион. Жребият към момента не е изтеглен.

Янаки Милев, Мерт Рамадан – ITF М15 в Анталия

Двама български представители има във втори кръг на квалификациите за ITF M15 шампионата в Анталия. Осмият в схемата Янаки Милев ще се изправи против Иго Шролик (№1648), а Мерт Рамадан ще опита да преодолее Стефано Папано (№1700).

Гергана Топалова, Джулия Терзийска, Денислава Глушкова, Лиа Каратанчева, Даря Шаламанова, Беатрис Спасова – ITF W25 в Ираклион

Сериозно българско присъединяване има на W25 шампионата в Ираклион. Гергана Топалова, Джулия Терзийска и Денислава Глушкова ще играят в главната скица, жребият за която към момента не е изтеглен. Лиа Каратанчева е сложена под №1 в квалификациите, където ще се изправи против сръбкинята Анджела Лазаревич в първи кръг. Другите два българки в пресявките – Даря Шаламанова и Беатрис Спасова, ще играят надлежно против Лаура Фухс и Кейт Ужиловска.

Юлия Стаматова, Яна Стоянова – ITF W15 в Анталия

Юлия Стаматова е сложена под №4 в главната скица на W15 шампионата в Анталия, жребият за която към момента не е изтеглен. Междувременно Яна Стоянова доближи до втория кръг в квалификациите, където ще се изправи против американката Сабрина Лин.

Ани Вангелова – ITF W15 в Лима

Ани Вангелова ще играе в главната скица на W15 шампионата в Лима. Жребият към момента не е изтеглен.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР