Арина Сабаленка очевидно има нов мъж в живота си. Световната

...
Арина Сабаленка очевидно има нов мъж в живота си. Световната
Коментари Харесай

2 месеца след трагедията с Колцов: Сабаленка се целува с бразилски милионер на кръг от Формула 1

Арина Сабаленка явно има нов мъж в живота си. Световната номер две беше съпровождана от Георгиос Франгулис през цялата седмица на шампионата в Рим, а тя особено му благодари след изгубения край и изпрати въздушна целувка към него, след което двамата бяха видяни да вечерят в ресторант по-късно същата вечер. Всички подозрения пък отпаднаха през вчерашния ден, в който Франгулис и Сабаленка се появиха на надпреварата на пистата " Имола " от следващия кръг във " Формула 1 ", което беше извоювано трагично от Макс Верстапен с по-малко от секунда пред Ландо Норис.

Сабаленка и нейният обичан бяха специфични посетители на тима на " Хаас ", за който сега се състезават Нико Хюлкенберг и Кевин Магнусен, а това се дължи на връзките на Франгулис в автомобилния спорт, тъй като той самият се състезава на по-ниско равнище. Основният бизнес на Георгиос обаче е комапнията " Oakberry ", която е оценена на над 200 милиона $ и към този момент разполага с над 700 магазина в 40 разнообразни страни.

Kомпанията разчита най-много на извличането на плода от дървото акай, а точно акай бери, предлагайки разнообразни лакомства и смутита с него като основна съставна част. Акай бери се счита за един от суперплодовете поради неповторимата композиция от мощни антиоксиданти и незаменими омега мастни киселини, без захар, което е извънредно рядко за плодовете. Освен това съдържат голямо количество антиоксиданти.

Интересното е, че бразилският предприемач към момента е женен и неговата брачна половинка твърди, че към този момент е подала документите за бракоразвод, разкривайки по какъв начин аферата сред Сабаленка и Франгулис стартира от шампионата в Индиън Уелс. Интересното е, че Георгиос е на 35 години и е с 9 години по-голям от тенисистката, чийто предходен другар Константин Колцов пък беше с 15 години по-възрастен от нея.

Приликите не стопират дотук, защото към този момент починалият Колцов също се разведе с жена си поради Сабаленка, а тук се повдига тематиката дали точно шампионката от Аустрелиън Оупън е била повода за неговото хипотетично самоубийство в Маями, защото събитията (18 март) се случват малко след хипотетичното начало на романса сред Сабаленка и бразилския мултимилионер, а самата състезателка даже не се отхвърли от присъединяване на шампионата в Маями, макар че беше дружно с Колцов през последните 3 години от живота си.

Новата звездна двойки пък въобще не криеше любовта си по време на " Гран при на Емилия-Романия " и камерите неколкократно ги уловиха по какъв начин се целуват, тъй че евентуално южноамериканецът ще съпровожда международната номер две на Ролан Гарос, както и на доста други от идните шампионати.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР