Тази седмица из мрежата се завъртяха различни изображения и клипчета

...
Тази седмица из мрежата се завъртяха различни изображения и клипчета
Коментари Харесай

Малък кон вместо куче-водач

Тази седмица из мрежата се завъртяха разнообразни изображения и клипчета с хора, разхождащи се из летища и супермаркети с дребни кончета на мотив.

Странното е, че наподобява много по-нормално, в сравнение с звучи, само че конете-водачи може би са бъдещето в грижите и услугите за хора, лишени от зрение.

Шумът бе подбуден най-много от решението на американска самолетна компания да разреши качването на борда с мини-кон-водач . Оказва се, че концепцията в действителност е много рационална.

Според данни на Фондацията на конете-водачи в Съединени американски щати (там към този момент имат такава), едвам 7000 от общо 1.3 милиона незрящи хора в страната разполагат с куче-водач.

 Снимка 383312

Причината за това, споделят от фондацията, е в разноските, обвързани с образованието на куче, които могат да доближат до 60 000 $.

Те настояват, че образованието на конете излиза по-евтино, само че не знаем по какъв начин са стигнали до тези калкулации.

 Снимка 383311

Може би изхождат оттова, че животът на конете може да продължи в някои случаи до 50 години, а кучетата могат да са съответен лидер единствено за към 8-12 години.

В дълготраен проект това прави конете по-икономичен избор за животно-водач. Ето по какъв начин мини-кончетата стават все по-популярен избор и за домакински любим на запад.

Без кучетата да се сърдят, декоративните дребни коне са много сладки, което също прибавя бонус точки в интерес на чифтокопитните.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР