Тази неделя, 94-я тираж на Спорт тото е готов да

...
Тази неделя, 94-я тираж на Спорт тото е готов да
Коментари Харесай

Джакпотът в играта „6 от 49“ на Спорт тото, атакува сумата от 5 000 000 лева тази неделя

Тази неделя, 94-я тираж на Спорт тото е подготвен да зарадва феновете на играта „ 6 от 49 “ с грамаден джакпот, който ще доближи до 5 000 000 лв.. Шест печеливши цифри са изцяло задоволителни за неговото придобиване, а който желае, може да заложи и на композиция.

В неделния тираж, един участник в играта ще завоюва и чисто нов приветлив градски автомобил, и това ще се случи с малко шанс и присъединяване в играта „ 6 от 49 “.
Почитателите на играта „ 5 от 35 “, също имат мотив да се включат интензивно. Освен, че могат да се снабдят с облаги със междинна стойност към 25 000 лв., 10 от заложилите на най-малко пет цифри ще сграбчен и спомагателни облаги по 500 лв..

Статистиката демонстрира, че в тази игра съвсем няма тираж, в който някой да не познае цялата композиция. Шансовете са доста огромни, тъй като всеки
залог взе участие в две тегления, както и във Втори тото късмет, където облагите са до 200 000 лв.. За присъединяване не е нужно да вършиме никакви старания, тъй като минималният залог е единствено 80 стотинки, а тази неделя възможностите да спечелите стават тъкмо четири.

Щедростта на Български състезателен тотализатор ще изненада прелестно и феновете на моментните лотарийни игри „ Зимна приказка “ и „ Баница с шансове “ с акцията „ Празнични шансове “.

Всички, които записват кодовете на своите непечеливши талони, всяка седмица от 29 ноември до 31 декември ще вземат участие в чоп за спомагателни облаги, които са ваучери за спортни артикули, ваучери за почивки и 43 инчови тв приемници.

На са забравени и участниците в акцията за Лоялност „ Тото клуб “. Всички те, имат опция да се включат в акцията „ Празнични фантазии “, а за дванадесет от тях празничните фантазии се осъществен по-лесно с облаги от 1 200 лв., които ще бъдат изтеглени на 31 декември 2020 година.

Джакпотът за футболни
залози в играта „ Тото 1 – 12 вид 1х2 “ е в положение да зарадва и най-запалените почитатели с прогнозната сума от 27 000 лв.. Забележете, че минималният залог е единствено 20 стотинки, а всеки който се усеща във вътрешността в тази игра може да потвърди качествата си, като го завоюва. Съвсем скоро участник заложил онлайн сграбчи облага от 19 181 лв. в играта „ Тото 1 – 10 срещи “. Крайният период за присъединяване е събота на 21 ноември.

Залози за 94-рия тираж от игрите на Тото -2, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 22 ноември онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР