Тази жена стига до сърцата ни през словото. Думите й

...
Тази жена стига до сърцата ни през словото. Думите й
Коментари Харесай

Виктория Бешлийска: Господ никога не рисува едно и също небе два пъти


Тази жена стига до сърцата ни през словото. Думите й могат да ни връщат обратно във времето и да ни предават неговите послания. Самата тя се води от креативния си подтик и доверието, с което разчита знаците по своя път.
Снимка: Евгений Милов

В епизод 29 на цифровата поредност „ Жените на България “ ви представяме Виктория Бешлийска – писателката, която в миналото ни завеща книгата „ Глина “ , а в този момент ни подарява и романа „ Сърце “ , написан и подбуден от гласа на нейното.

За да можеш да изпълниш задачата си на, би трябвало да можеш да влизаш в тайната стаичка на сърцето си и да заключваш вратата. Това е мястото за молитва, за общение с Бога. Това е мястото, на което можеш да чуеш съзнанието си. Там можеш да посадиш вярата и вярата, че каквото и да се случи, то ще е за твое положително. “

Снимка: Евгений Милов


Като пишещ човек, Виктория се отдава безусловно на това, което прави. Всяка книга е опция да преживее по друг метод себе си , защото претворява, пресъздава и проектира това, което следва.

С романа „ Сърце “ тя се пробва да овладее метода, по който ползва словото, да го употребява повече като знак. Това се случва и поради тематиката, която избира за втората си книга. В нея тя ни връща 800 години обратно и ни споделя история, обвързвана с християнската мистичност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР