Тазгодишната десета Операция Жълти стотинки ще е в подкрепа на

...
Тазгодишната десета Операция Жълти стотинки ще е в подкрепа на
Коментари Харесай

Тази година Операция Жълти стотинки е за олимпийските отбори по природни науки

Тазгодишната десета Операция " Жълти стотинки " ще е в поддръжка на олимпийските тимове по биология, математика, астрономия, астрофизика, информатика, филология, физика и химия в интернационалните надпревари и ще се подкрепи подготовката и присъединяване им в надпреварите. Това оповестиха от " Виваком ", която за десети път провежда акцията.

Досега националните тимове по естествени науки са донесли за България общо над 1000 медала, като единствено през 2020 година са спечелили 53 медала в 11 балкански, европейски и интернационалните олимпиади. За да продължат сполучливото си показване, е нужна регулярна финансова поддръжка, която да обезпечи подготовката и присъединяване на надарените младежи в надпревари, показват от телекома.

Кампанията ще се организира до края на януари 2022 година Нейни посланици са носителят на четири олимпийски медала в спортната гимнастика Йордан Йовчев и девойките от ансамбъла по художествена гимнастика на България, които донесоха злато от Олимпиадата в Токио. " Жълти стотинки " 2021 www.vivacomfund.bg се осъществя в партньорство с Българския дарителски конгрес и с поддръжката на редица корпоративни и медийни сътрудници, които застават зад идеята.

Средствата за Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки се набират в касичките на акцията, позиционирани в магазините на " Виваком " и в комерсиалните обекти на сътрудниците. Другите способи за подаяние са, посредством изпращане на SMS с текст DMS OLYMP на номер 17 777, през цифровия портфейл Pay by Vivacom от меню " Изпрати ", секция " Дари с Pay by Vivacom " или непосредствено на дарителската сметка на Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки (СООПН) в Банка ДСК, IBAN: BG39STSA93000021807995.

" Подкрепата за Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки е инвестиция в бъдещето на България и в нейните младежи, които са мотор на нововъведенията, на научните достижения и на икономическия разцвет на страната ни. Популяризирането на тази идея дава още една опция на младото потомство да има добър образец за упорита работа, неизменност и реализирани с помощта на тях триумфи, които са почтено оценени и уважавани от цялото общество ", разяснява Веселка Вуткова, шеф " Корпоративни връзки " на телекома.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР