"Търпението ни се изчерпа. Даваме срок на правителството да отмени

...
"Търпението ни се изчерпа. Даваме срок на правителството да отмени
Коментари Харесай

Възраждане постави ултиматум на правителството за зеления сертификат

"Търпението ни се изчерпа. Даваме период на държавното управление да анулира както зеления документ, по този начин и останалите ограничения. Ще проявим приемливост до първата седмица на януари. Ако това не се случи, с "Възраждане " още хиляди българи ще влязат през вратите на Народно събрание. Щом не проявявате разсъдък, ще получите резолюция ". Такъв ултиматум сложи водачът на Политическа партия "Възраждане " от парламентарната естрада.

Лидерът на Политическа партия "Възраждане " Костадин Костадинов прочете декларация от трибуната на Народното събрание. "Вече близо две години нормалността в България е сложена на тестване. Свидетели сме на офанзива против здравия разсъдък със средствата на пропагандата. Под претекст, че се грижат за нашето здраве, четири държавни управления – на Борисов, след това две служебни държавни управления и в този момент на Петков, се стремят към едно – попълване на квотите, сложени от Европейски Съюз, за имунизирани български жители. Грижата, обаче е, бездушно попълване на екселски таблици, в които цифрите са хора и техните ориси ", съобщи той.

Депутатите преглеждат планове на решения за основаване на краткотрайни комисии по предложение на парламентарната група на Политическа партия "Възраждане ". Първият план на решение е за основаване на краткотрайна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия по отношение на машинното гласоподаване в изборите на 14 ноември 2021 година, а другият план е за основаване на краткотрайна комисия зап определяне на всички обстоятелства и условия по отношение на въведените в България противоепидемични ограничения против COVID-19.

"За ръководещите не са значими здравната, демографската, просветителната злополука, летящите цени. Заради имунизацията бяха затваряни отделения, бяха спирани достъпа до обикновени услуги. Предприемачите изнемогват от непредвидимостта, ще имат ли късмет да работят обикновено – не е ясно. Стотици хиляди бяха насилени да се имунизират, с цел да не изгубят работата си ", обърна се към депутатите Костадинов.

Преди това, петима нови депутати от "Продължаваме Промяната " поставиха клетва в 47-ото Народно заседание при започване на пленарното съвещание. Това са Димитър Гочев, Николай Ангов, Иван Манев, Петър Кьосев и Лозко Лозев.

Димитър Гочев влиза в Народното събрание на мястото на Радостина Ценова. Николай Ангов ще е народен представител за времето, в което Кирил Петков е министър председател. Иван Манев ще размени Иван Христанов, а Петър Косьов - Любомир Попйорданов. Лозко Лозев ще бъде народен представител на мястото на Атанас Атанасов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР