Тъмните кръгове и торбички под очите са проблем, с който

...
Тъмните кръгове и торбички под очите са проблем, с който
Коментари Харесай

Тези три съставки премахват тъмните кръгове под очите ВЕДНАГА!

Тъмните кръгове и торбички под очите са проблем, с който от време на време е мъчно да се оправим. Недоспиването, гените, неправилното хранене са единствено част от аргументите за тяхната поява. В резултат кожата наподобява по-стара и изтощена. Скъпата козметика е положително решение, само че несъмнено цените доста постоянно ни дръпват обратно. За това не би трябвало да забравяме, че има и доста естествени други възможности за отнасяне на тъмни кръгове и торбички под очите.

 Махнете сенките под очите с тези техники! Махнете сенките под очите с тези техники!
Сенките под очите постоянно са били камшик за тези от нас, които ги имат. Те са неприятни, грозни и оставят неприятно възприятие на безсилие. А...

За това ще ви предложим една страхотна домашна рецепта, която да опитате и за която ще са ви нужни единствено три съставки – наслойка от кафе, кокосово масло и тънко надробен черен пипер. Всичко, което би трябвало да извършите е да ги смесите и да поставите маската върху засегнатата кожа.

Оставете я да работи 5-10 минути и по-късно изплакнете с хладка вода. Ако е належащо нанесете и хидратиращ крем. Правете тази процедура постоянно, когато имате потребност и ще се убедите какъв брой положителни резултати дава.

Кожата ви ще се освежи, няма да бъде подпухнала, а с помощта на кокосовото масло ще я подхраните в дълбочина.
 Как да премахнем тъмни кръгове под очите? Как да премахнем тъмни кръгове под очите?
Почти няма човек, който не се оплаква от тъмни кръгове под очите и един път появили се, изисква време, до момента в който още веднъж се възвърне нормал...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР