Тъмни сделки и непремислени реакции, които ще доведат до истински

...
Тъмни сделки и непремислени реакции, които ще доведат до истински
Коментари Харесай

Стрелба и отвличане вдигат напрежението в „Алея на славата“

Тъмни покупко-продажби и непремислени реакции, които ще доведат до същински екшън, предстоят в новите епизоди на модерната фамилна поредност „ Алея на славата “ тази седмица. Героите ще се изправят пред невиждани до момента обстановки, а бързото взимане на значими решения ще е от огромно значение за живота на някои от тях.

В ресторант „ Алея “ ще стане още по-горещо след първото влизане на боса от подземния свят Пумпалов (Борислав Чучков) и неговата дясна ръка Марио (Васил Витанов). Пред нищо неподозиращите притежатели и личен състав на фамилния ресторант, Пумпалов и Марио ще конфронтират Тина (Радина Кърджилова) . Държанието им към нея ще провокира непредвидена реакция в един от домакините, която ще приключи със пукотевица.
 Алея на славата NOVA
Изходът от напрегната обстановка ще се задълбочи след намесата на Валентина (Маргита Гошева) . Желанието ѝ за правдивост ще провокира спомагателен безпорядък с незнаен край. Този път диалозите с полицията ще завършат с похищение на почтен воин, а спасяването му ще се трансформира във значима задача за всички.

Спонтанното странствуване на Али (Радина Боршош) и Милен (Мак Маринов) ще приключи с още изненади, които ще ги оставят отвън града и за през нощта. Зрителите ще видят същинските им стремежи и откровените им връзки, само че завръщането в града още веднъж ще преобърне всичко.

Ще изберат ли Али и Милен да бъдат дружно или ориста още веднъж ще застане на пътя им? Ще продължи ли Марта (Ирини Жамбонас) договарянията с Пумпалов и кой различен ще прекрачи прага на „ Червената ябълка “, с цел да се срещне с него? Кой ще пострада от стрелбата в „ Алея “ и кой ще бъде похитен? – разберете в новите епизоди на „ Алея на славата “ тази седмица от вторник до четвъртък от 22:00 часа по NOVA.

Следете и формалния на „ Алея на славата “ за настоящи вести.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР