Тамара Георгиева е новата „Мис България". Изборът ѝ обаче се

...
Тамара Георгиева е новата „Мис България". Изборът ѝ обаче се
Коментари Харесай

Новата Мис България: Не съм грозна, всеки се обръща след мен, като мина някъде

Тамара Георгиева е новата „ Мис България ". Изборът ѝ обаче се оказа извънредно спорен или най-малко за хората в обществените мрежи, които изляха голям брой подигравателни фотоси и статуси по отношение на това по какъв начин може тя да бъде определена. Някои пък са искрено груби и я назовават грозна.
Георгиева е на 24 година от София. В студиото на "Здравей, България " по „ Нова телевизия " тя разяснява негативните мнения по неин адрес в обществените мрежи. Носителката на короната твърди, че е била готова за това. Изненадата ѝ обаче пристигнала от „ простотията на хората и грозните им действия ".
„ Тези хора не ме познават. Това, което виждат от тези фотоси, не ме окачествява като човек. Те не знаят каква душа и сърце имам, зад какви дела съм подготвена да застана. И не, аз не съм грозна никога.
Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме разказват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, тъй като имам доста мощно наличие. И носът остава на назад във времето ", съобщи Тамара Георгиева.
По подигравка на ориста тематиката на Тамара в състезанието са били точно обществените медии - „ Реалност и илюзии ". И ето какво споделя тя по този въпрос, преди да изпита на гърба си силата на Фейсбук, Twitter, Instagram.
„ Всеки има собствен профил, в който се харесва най-вече. Аз също имам. Всеки, който схваща от анатомия, знае, че лицето е друго от другата страна. Снимката е снимана доста неприятно, а фотографите би трябвало да те изкарат в най-хубава светлина, а не да се възползват от нещо, да го пресилят, с цел да имат известност ", декларира „ Мис България ".
За себе си споделя:
„ Завърших Италианския колеж в София, а след това - Художествената академия - със компетентност „ Дизайн на порцелан и стъкло ". Сега ми следва магистратура, която желая да бъде обвързвана с стилния дизайн, тъй като работата ми е такава - работя в фешън бутик. Това е моя пристрастеност. А също по този начин оказвам помощ в фамилния бизнес, който е обвързван с дизайна на порцелана и на стъклото ", описа още Тамара Георгиева.
На стилния подиум се изявява от дребна, само че главно в благотворителни ревюта. Първата ѝ сериозна поява на конкурс е през февруари тази година на „ Lady България ", на който печели премия.
„ Конкурсът „ Мис България " за мен беше фантазия от дребна. Винаги ми се е желало да изпитам тази страст, която изпитват девойките, участващи в състезанието. Това е сбъдната фантазия за мен ", споделя Тамара Георгиева.
Тя обаче счита да развива качествата си като дизайнер, а модата да остане единствено занимание.
„ Разбира се, ще бъда част от такива състезания, може би като посетител, като жури, само че ще би трябвало занапред да развъртвам кариерата си. Искам да се развъртвам като дизайнер, въпреки всичко това е моята специалност ", добави Тамара.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР