Талин. Народният представител от ГЕРБ-Русе Светлана Ангелова участва в интерпарламентарната

...
Талин. Народният представител от ГЕРБ-Русе Светлана Ангелова участва в интерпарламентарната
Коментари Харесай

Народният представител от ГЕРБ Светлана Ангелова участва в интерпарламентарната среща за стабилност, икономическа координация и управление в Естония

Талин. Народният представител от ГЕРБ-Русе Светлана Ангелова взе участие в интерпарламентарната среща за непоклатимост, икономическа съгласуваност и ръководство в качеството си на заместник-председател на Комисията по труда, обществената и демографска политика. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Форумът се организира от 29 до 31 октомври в естонската столица Талин. Срещата беше открита от ръководителя на естонския парламент Ейки Нестор, а на нея ще бъдат показани задачите, резултатите и вероятностите на националните промени, финансовата поддръжка и вероятности.
Сред съществени тематики, сложени за разискване, са бъдещето на Икономическия и Паричен съюз. Заместник-председателят на Европейската комисия за еврото и обществения разговор Валдис Домбровскис се спря в експозето си на четирите целта на Икономическия и Паричен съюз. Чрез икономическата интеграция стопанската система на Европейски Съюз се облагодетелства от своя по-голям мащаб и вътрешната си успеваемост, като става по-устойчива, също както и стопанските системи на обособените страни членки. Това от своя страна дава благоприятни условия за икономическа непоклатимост, по-висок напредък и повече работни места – фактори от директна изгода за жителите на Съюза. Акцент бе подложен върху икономическата и фискална политика и изключително върху постоянните обществени финанси.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР