Таксиметров шофьор от Благоевград застава на подсъдимата скамейка за изнасилване,

...
Таксиметров шофьор от Благоевград застава на подсъдимата скамейка за изнасилване,
Коментари Харесай

Изверг! Таксиджия изнасили 15-годишната приятелка на дъщеря си и го записа на видео

Таксиметров водач от Благоевград застава на подсъдимата пейка за обезчестяване, блудствени дейности и основаване на нецензурен материал с присъединяване на малолетно момиче. Районната прокуратура е внесла в съда обвинителния акт против 46-годишния Янко Тренчев.
Той познавал малолетната В. от 9 година, около другарските връзки сред фамилиите им. Тя била и другарка с щерка му, майките им също дружали. От 20 март 2018 година Янко позвънил няколко пъти по телефона на В., с цел да се срещнат, под претекст да поговорят и да получи информация за държанието на щерка си и жена си. Момичето му отказвало. Обажданията му станали все по-чести и настоятелни, като В. решила да се отбие до адреса, на който живеело приятелското семейство, както и да вземе свои облекла, които по-рано оставила у тях.
Около 14 ч на 23 март 2018 година тя отишла в жилището, където бил единствено Янко и пиел ракия. Мъжът я разпитвал за жена си и щерка си. Впоследствие обаче се доближил и почнал да я прегръща, опипва и целува. Момичето се отдръпнало и направило опит да се съпротивлява и да го отблъсне. Обвиняемият я бутнал към едно от леглата, свалил дънките й и я блъснал по лицето, след което осъществил принудителен сексуален акт и блудствени дейности. Освен това мъжът снимал на мобилен телефон три видеоклипа, съдържащи действителни блудствени дейности и съвкупление с присъединяване на потърпевшата. Мъжът я заплашил, че в случай че опише за случилото се на майка си или на жена му, щял да ги разгласява във фейсбук. Деянията му траяли към два часа, а през това време той нанесъл голям брой удари по тялото и лицето на детето, дърпал го за косата, заплашвал го с нож и словесно.
Същият ден, откакто се прибрала у дома разплакана, В. споделила на майка си за случилото и бил подаден сигнал в Районното ръководство в Благоевград. Таксиметровият водач е арестуван и от март е в ареста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР