Takeaway.com дава на феновете си и тези на Кейти Пери

...
Takeaway.com дава на феновете си и тези на Кейти Пери
Коментари Харесай

Как да спечелим рокля, носена от Кейти Пери в рекламата ѝ за Takeaway.com

Takeaway.com дава на почитателите си и тези на Кейти Пери късмет да имат шеговит тоалет, носен от Кейти в новата реклама " Кой сподели Takeaway.com ", като всички доходи от акцията отиват за World Central Kitchen, благотворителна организация, отдадена на идеята да обезпечи храна в отговор на филантропични, климатични и публични рецесии.

Феновете могат да се снабдят с всичко: от бюстието с форма на маруля на Кейти до роклята, която черпи ентусиазъм от сиренето, като вземат присъединяване в благотворителната лотария от в този момент до 1 август 2022 година Предлагат се общо шест тоалета, като всички от тях са основани в присъщия шеговит и пъстър жанр на Кейти, в това число:
Рокля с маргаритки Пижамата със захарен памук Ice Box парка Бюстието маруля Рокля сирене Диско тоалет
Някои от красивите облекла са проектирани от един от обичаните дизайнери на Кейти Пери, Хедър Пикиотино, и продуктите, единствени по рода си, ще идват при новите си притежатели с уверение, че са взели участие в фотосите, което ще бъде подписано от самата Кейти.

Takeaway.com сплотява сили с благотворителната организация World Central Kitchen, която работи неуморно, с цел да обезпечи храна на нуждаещите се по целия свят, и ще подари всички събрани средства, с цел да помогне на тяхната активност. World Central Kitchen е първа на фронтовата линия в битката с глада и до през днешния ден е сервирала повече от 70 милиона ястия на хора, наранени от естествени бедствия и други рецесии.

WorldCentralKitchen освен работят за построяването на устойчиви хранителни системи с местни решения, само че стратегиите за резистентност на благотворителната организация укрепват сигурността на храните и храненето, като образоват готвачи, развиват практики за готвене на чиста храна и оказват помощ на дребните хранителни предприятия. Тези, които желаят да дарят за благотворителната организация отвън търга, могат да посетят.

Говорейки за съдействието си с Takeaway.com, поп сензацията, Кейти Пери, споделя: " Не единствено, че успяхме да създадем ужасно видео и закачлива ария, само че Just Eat Takeaway.com също раздава някои от лудите тоалети от снимачната площадка, като всички доходи от тях отиват до World Central Kitchen. Така че някой късметлия в действителност може да изживее сюжетите на видеото - и да хапва сандвич, до момента в който е във ваната! "

Разван-Луциан Борс, началник на маркетинга на Takeaway.com в България споделя: " Партньорството с Кейти по отношение на нашата нова телевизионна реклама " Кой сподели Takeaway.com " беше фантастично! Като част от партньорството, в този момент сме подготвени да създадем доставка като никоя друга до дома на няколко късметлии. Най-хубавото е, че всички събрани средства ще отидат за World Central Kitchen, благотворителна организация, чиято задача и отлична работа са в сходство с нашите полезности.

Хосе Андрес, създател на World Central Kitchen , прибавя: " Ние сме доста признателни на Takeaway.com и на Кейти, че избраха да ни поддържат, присъединявайки се към нашата битка да осигурим на всеки топло ядене, когато се случи злополучие. С тази поддръжка, World Central Kitchen може да продължи да доставя храна на общности, изправени пред рецесии по целия свят и да бъде там за фамилиите, които имат най-голяма потребност от нея.

Суперфеновете ще се зарадват да чуят, че могат да закупят безграничен брой токени, което значи, че имат на 15 август 2022 и екипът ще се свърже с тях по имейл, с цел да се провежда тяхната доста специфична доставка.

Новата телевизионна реклама на Takeaway.com дава взор към света на Кейти, нейните изкусни тоалети и увлечение към модата, а в този момент почитателите могат да станат част от всичко това с доставка напряко до дома.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР