Тъжна новина покруси Италия и света на футбола. Капитанът на

...
Тъжна новина покруси Италия и света на футбола. Капитанът на
Коментари Харесай

Италиански футболист почина от инфаркт само на 31 години

Тъжна вест покруси Италия и света на футбола. Капитанът на Фиорентина и национал на " скуадра адзура " Давиде Астори е умрял в съня си в неделя рано сутринта в хотела в Удине.
 
Тялото му е било открито безжизнено в хотелската стая. Според лекарите на " виолетовите ", повода за кончината на 31-годишния футболист е сърдечен арест.
 
Играчите на Фиорентина се готвеха за мача с Удинезе на " Фриули " и бяха отседнали в " Ла ди Морет ". Но поради непредвидената покруса, мачът е отсрочен за неопределена към момента дата.
 
" С голяма тъга желаеме да съобщим, че нашият капитан Давиде Астори умря тази заран. В тази ужасяваща и деликатна за фамилията му обстановка, желаеме да помолим най-много за почит и да уважим тъгата на най-близките му ", написа в известието на уеб страницата на Фиорентина.
 
Новината за гибелта на 31-годишния футболист е същински потрес за всички, тъй като до последно изглеждаше в положително здраве. Той оставя жена си Франческа Фиорети и 2-годишната им дъщеричка Витория.
 
Давиде Астори игра дълги години за състава на сардинците, откъдето точно мина във Фиорентина. За националния тим на Италия има 14 мача и 1 гол.
 Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР