Тагарев: Зеленски може да реши да постави някакви допълнителни искания

...
Тагарев: Зеленски може да реши да постави някакви допълнителни искания
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Имахме си мадам Йес, сега се пръкна и мистър Йес!

Тагарев: Зеленски може да реши да сложи някакви спомагателни претенции към България.  " Тагарев и сие ще съсипят България. Всеки ден измисля нови несгоди. Оставка " ; " Каква цялостна поддръжка? Ама вие не виждате ли че болшинството от хора, и то доста внушително мнозинство, е срещу това. Сега за в този момент, поддръжката е единствено в риториката на няколко чуждопоклонници и българомразци " ; " Когато някой е огромен русофоб, вижте му биографията. Къде е приключил, къде е писал дисертация. Обикновено това е Съюз на съветските социалистически републики, или Русия " ; " Това да се допиташ до народа се оказва доста ужасно за нашия тъй наречените хайлайф. Нали сякаш референдума е висша демонстрация на народна власт. Или тя към този момент не важи? ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.​​​​​​​

Наблюдател

Габриела, по какво отношението ти към Зеленски се разграничава от метода по който Живков се отнасяше към Брежнев? Да живей новата братска дружба!?!?!?

 

без имена

Тоя пък с това приключване на информация! Руснаците знаят, че Зеленски ще идва в четвъртък и едва ли го знаят от нашето приключване на информация. И какъв ни е на нас Зеленски, че да ИСКА! Той може да ПОМОЛИ за нещо, различен въпрос е дали молбата му ще се извърши. Имахме си мадам Йес!, в този момент се пръкна и още един мистър Йес!

 

войната на Европейски Съюз

Тагарев и сие ще съсипят България. Всеки ден измисля нови несгоди. Оставка.

 

Пълната поддръжка за Украйна

Като излезли едни пешки от " посолство/то/та " и почнаха да си имат вяра. Каква цялостна поддръжка? Ама вие не виждате ли че болшинството от хора, и то доста внушително мнозинство, е срещу това. Сега за в този момент, поддръжката е единствено в риториката на няколко чуждопоклонници и българомразци.

 

Славчева

претенции? не може да слага претенции, може да помоли, само че по какъв начин прислужникът тагарев би усетил нюанса? тагарев, не всички сме плебеи като теб, към момента не...

 

потребно инфо

Посещението на украинския президент Володимир Зеленски в Берлин през май тази година е било платено от немския бюджет и е коствало съвсем 500 000 евро, съобщи Щефан Бранднер, шеф на парламентарната група на партията " Алтернатива за Германия ", който се възмути, че страната би трябвало да заплаща за визитата на задграничен водач за сметка на личните си жители. Бранднер получи отговор на въпроса си от федералното държавно управление на страната, откъдето му споделиха, че разноските са свързани с потреблението на транспортен аероплан за украинския водач и конвой за него под формата на изтребител Eurofighter. Говорител на " Алтернатива за Германия " означи, че Германия в никакъв случай до момента не е посрещала задгранични водачи по подобен метод.

 

Mihail Mihaylov Konstantinov

Когато някой е огромен русофоб, вижте му биографията. Къде е приключил, къде е писал дисертация. Обикновено това е Съюз на съветските социалистически републики, или Русия.

 

Бай Тръмп

Аз доколкото знам за военни закононарушения няма отминалост. Предлагам на Евроюст с цел да не стоят без работа до момента в който арестуват Путин да върнат лентата малко обратно. Примерно да стартират от Виетнам и по този начин до Сирия.

 

съветска взаимозависимост

Какво значи съветска взаимозависимост, когато ползваш евтини съветски енергоресурси, нали това е детайл от пазарната стопанска система. Зависимост от е тогава, когато накарат най-бедната страна в Европейски Съюз да употребява скъпи енергоресурси, докарани от десетки хиляди километри. Да докарваш от десетки хиляди километри скъпи енергоресурси е най-висшата евроатлантическа полезност..

 

няма логичен доводи, че оказването на помощ ще ни въвлече във война.

Глупак. Царство България оказваше единствено логистична и “хуманитарна ” помощ на Райха, без да изпраща бойци в Русия… В резултат на това “неучастие ” във войната, при започване на септември 1944 се оказахме във война освен с Англия и Съединени американски щати, само че и с Москва! Тези дебилщини нашият народ към този момент ги е претърпял. Жалко че отново настъпваме една и съща мотика.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР