Инциденти е имало през всички години, откакто я е имало

...
Инциденти е имало през всички години, откакто я е имало
Коментари Харесай

Радев: Няма основания към момента за промени в ръководството на НСО. Законът за движение по пътищата трябва да се спазва, защото е написан с кръв

Инциденти е имало през всички години, откогато я е имало Националната работа за защита (НСО), и то по-тежки. Не намирам учредения все още поради този случай да има промени, сподели президентът Румен Радев пред публицисти в Бургас в отговор на въпрос дали би трябвало да има промени в управлението на НСО след вчерашната катастрофа с присъединяване на автомобил на службата.

Нека всички способени органи да открият действителните аргументи, добави президентът. Радев акцентира, че в никакъв случай не е казвал на водачите си да карат по-бързо и добави, че те са експерти.

Законът за придвижване по пътищата би трябвало да се съблюдава, тъй като той е " написан с кръв ". Особено би трябвало да се съблюдава от политиците, които би трябвало да дават образец за съблюдаване на закона и в политиката, и в живота, и по пътищата, разяснява още президентът.

Автомобил на НСО и друга кола катастрофираха на входа на град Аксаково към 17:30 часа през вчерашния ден. В колата на службата е пътувал съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, оповестиха от партията през вчерашния ден. При случая почина лидерът на другия автомобил.

По-рано през днешния ден от НСО оповестиха, че от службата оказват всеобхватно подпомагане на способените органи по воденото разследване. 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР