Свръх дисциплина и пиене дезинфектанти - това, според лидера на

...
Свръх дисциплина и пиене дезинфектанти - това, според лидера на
Коментари Харесай

Румен Петков за съветите на Франсис Фанън: Прекалил е с дезинфектантите

Свръх дисциплинираност и пиянство дезинфектанти - това, съгласно водача на АБВ Румен Петков, изяснява изказването на асистент държавния секретар в Бюрото по енергийни запаси към Държавния департамент на Съединени американски щати  за стратегическите енергийни планове на България. " Вслушал се е в да пие дезинфектанти. Това изяснява нелепото му говорене. Очевидно, като свръхдисциплиниран, той е използвал дезинфектанти толкоз, колкото му е разрешила дисциплината ", разяснява Петков.
Според него, има и друго пояснение за препоръките и на високопоставения американски служител за неядрено бъдеще на България - " че той е недодялан, безочлив, нахален вид, който съчетава в себе си непросветеност, некадърие и подготвеност да лъже, тъй че да се очертае като сътрудник на нашия министър председател Борисов ".
 Весела Чернева: София не чува предизвестието на Вашингтон за Турски поток Весела Чернева: София не чува предизвестието на Вашингтон за " Турски поток "
Българските управляващи не желаят да чуят предизвестието на американския държавен секретар Майк Помпео по отношение на продължаването на „ Тур...
" Той приказва за реакторите на като за остаряла технология, която е в предишното и която в Русия е загърбена. Такива реактори сега се построяват във Финландия, Унгария, в Русия – 4, от които 2 към този момент са въведени в употреба, в Индия – 2 към този момент са въведени в употреба, построяват се още 4, в Полша се създава стратегия за построяването на 6 нови реактора, в Англия – стратегия за 16 реактора, от които 2 към този момент се построяват. Така че, този вид изказвания са нагла, вулгарна неистина " акцентира Петков. Той посочи, че реакторите за Белене са глобени от Международната организация за атомна сила (МААЕ) и че са от потомство " 3+ ".
" Ако този човек не приказва под давлението на дезинфектантите, той наскърбява преди всичко Съединени американски щати – наскърбява Дженерал Електрик, които не са част от администрацията, явно не пият дезинфектанти и са се ориентирали към един печеливш план, какъвто е " Белене ", уточни Петков. " Обижда Фарниця – Фаматом, че вземат участие в план, който е доста противоречив, нерешителен и който е от предишното, наскърбява Южна Корея, Китай и несъмнено Атомстройекспорт и Росатом, наскърбява Международната организация за атомна сила (МААЕ), които са сертифицирали тези реактори и наскърбява Евратом, които ги оцениха като реактори с извънредно висока степен на сигурност ", заизрежда Петков.
Лидерът на БАВ изрази неразбиране за какво Фанън не разяснява извоюваната борба на Устингхаус да доставя нуклеарно гориво на реактор в Украйна, който е второ потомство – надалеч, надалеч по-стар от реакторите, които желаеме да изградим ние. 
" Този нахален вид пристигна тук и срита Народното събрание. Той пристигна да се изгаври с нашето Народно заседание, обяснявайки, че неговите решения нямат стойност ", разяснява още Петков и напомни, че българският парламент има решение от 7 юни 2018 година за обновяване на плана и че от 2018 година има процедура за привличане на вложители за израждането на " Белене ".
Петков и дефинира изказването на Фанън като " вулгарно неуважение на интернационалното право и на суверенитета на България ". Според него, " на подобен вид персони или би трябвало да им се оферират дезинфектанти още на летището, с цел да бъдат държани в кондиция, или просто би трябвало да бъдат изгонвани ".
 АБВ: Без съществени промени в енергетиката, България ще се трансформира в дискотека АБВ: Без съществени промени в енергетиката, България ще се трансформира в дискотека
Проектът за енергийна тактика на България до 2030 година да бъде неотложно отдръпнат за преправка, упорстват от АБВ. " Внасянето на план...
Губим стотици милиони единствено тъй като имаме безгръбначни политици, които позволяват подобен вид вмешателство, от което страдаме като общество, като стопанска система и като страна, заключи Петков. 
Като неприемлива интервенция в суверенитета на България дефинира казаното от американския служител и зам.-председателят на АБВ  Любомира Ганчева.

" Видяхме по какъв начин един американски служител пристигна и ни сподели по какъв начин от енергийното кранче би трябвало да се наредим на енергийната опашка за природен газ в Европа ", разяснява визитата му тя и изрази подозрения дали министър Петкова е участвала на срещата с него или е отишла най-после единствено за фотосите. Ганчева настоя енергийният министър да показа информация дали и каква позиция е защитила на тази среща, както и каква е позицията й по бъдещето на стратегическите енергийни планове на страната.
Ганчева се опълчи на опитите да бъде показан като неблагоприятен и показа данни. " До 2019 година България транзитираше приблизително 17 милиарда кубични метра газ на година, което осигуряваше доходи в размер на 200 милиона на година или 554 000 лв. дневно чисти приходи за страната. Проектът за " Южен поток " предвиждаше 4 пъти увеличение на потенциала, т.е. със прекъсването му се лишихме от обезпечен доход в размер на 800 милиона лв. на година или 2 240 000 лв. дневно ", уточни тя.
 Руското посолство: Българската енергетика е в цялостно сходство с европейското законодателство Руското посолство: Българската енергетика е в цялостно сходство с европейското законодателство
Русия разкритикува вчерашните изявления на високопоставени чиновници на Държавния департамент на Съединени американски щати, оценили сериозно проектите на Бъ...
Няма нито 1 приключен километър от огромния план за, продължи с рецензиите Ганчева. „ Гранде плана “, по думите на американския служител за терминала в Александруполис, 10 години  не съумя да откри вложител, означи Ганчева. " За 60 млн. лева българският министър председател преди месец си обезпечи фотография с гръцкия си сътрудник. На фотографията гръцкият министър председател беше доста благополучен, може би от обстоятелството, че въпреки всичко най-сетне се откри вложител в един частен гръцки план, за който гръцката страна не желае да взе участие като вложител. Намери се българската страна, която да отдели средства за този частен план ", уточни зам.-председателят на АБВ. Тя посочи, че и с участието на България, планът и все още е едвам на 50% напълнен като потенциал. 
Ганчева изрази неразбиране за какво американският служител, говорейки за енергийна самостоятелност, пропусна да спомене сега на каква цена се купува на контролирания пазар тока от американските централи. " По информация за предходната година, неприятната българска Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " продава електричество на цена 135 лв. и 30 стотинки за мегават час, а тази хубава американска централа " Марица Изток 1 " продава на 225 лв.. 135 против 225 ", уточни Ганчева. Ясно е, разяснява тя - че нашите сътрудници оттатък океана ни излизат най-скъпите сътрудници във връзка с енергетиката.
" Всеки опит да се подмажем, да си купим индулгенция от трансокеанските ни сътрудници или да покажем пред чужденците, че сме подготвени да участваме в една геополитическа война която не е нашата, ни обрича на енергийна беднотия, на енергийна взаимозависимост и на една дискотека от режим на тока в околните години ", заключи Ганчева.
Автор: Ива Иванова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР