Свободата на словото е една от най-важните теми в момента.

...
Свободата на словото е една от най-важните теми в момента.
Коментари Харесай

Радан Кънев: БСП и ГЕРБ са едно и също откъм кумове, братовчеди и отношение към свободните медии

Свободата на словото е една от най-важните тематики сега. Особено терзание буди известието от уеб страницата на Министерския съвет, че един вицепремиер щял да заведе дело против медии. Попадането на този текст на уеб страницата не може да се неглижира, би трябвало да има пояснение, разяснява Радан Кънев от ДСб в предаването " Здравей, България " по Нова телевизия.

Управляващите сабъркани са, че нямат правилен ход с всички кавги с роднински назначения. Тревожно е и възприятието на безотговорно всевластие, което неналичието на съпротива поражда, уточни той.

Българска социалистическа партия и ГЕРб са безусловно едно и също и откъм кумове, и откъм братовчеди, и откъм отношение към правосъдната система, и откъм свободните медии. Те са близнаци, което значи, чре ГЕРб в това отношение няма съпротива. Кумгеийт е скандал, който стартира вътре в ГЕРБ и явно ще приключи вътре в ГЕРБ, а по средата Българска социалистическа партия подвикват. А когато бяха значимите разисквания за правосъдната система, те бяха на една позиция, добави Кънев.

За безконтролния темперамент на властта, за това, че няма опция, персоналната отговорност на Борисов е голяма, счита той. 

Антонтодоровци има доста. Байганьовщината е линия на българската политика. Само че всеки обособен народен представител на ГЕРБ е там по една причина: че водачът е подсигурил за него, че партийната машина на Цветанов работи за него. Според него Борисов би трябвало да поеме персонално отговорност за такива хора, като ги в профил.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР