Свобода в ежедневния живот и по неизследваните пътища. T-Roc Cabriolet

...
Свобода в ежедневния живот и по неизследваните пътища. T-Roc Cabriolet
Коментари Харесай

Огромна свобода: Новият T-Roc Cabriolet

Свобода в ежедневния живот и по неразучените пътища. T-Roc Cabriolet въплъщава насладата от живота и удоволствието от шофирането – създаден за приключенци, които търсят независимост в ежедневния си живот, както и по изцяло неразучени пътища.

Небето е границата. Като отворен кросоувър модел в компактния клас, новият T-Roc Cabriolet съчетава здравината и мощните страни на SUV с удоволствията на кабриолет. Поразителният дизайн на T-Roc акцентира какво е да шофираш с отворен покрив – развлечение, независимост, наслада от живота. Благодарение на новите системи за асистенция на лидера като IQ Drive Travel Assist, адаптивен круиз надзор (ACC) и помощник при паркиране (Park Assist), автомобилът предлага още по-безопасно и удобно шофиране. Новият T-Roc Cabriolet идва с две равнища на съоръжение - Style и R-Line.

Четириместен автомобил с отворен покрив. T-Roc Cabriolet продължава традицията на Volkswagen, включвайки покрив от лек плат с три пласта – като при Beetle и Golf Cabriolet. Когато е отворен, мекият покрив се сгъва в Z-форма зад задните седалки. Веднага откакто електрохидравличното задвижване прибере изцяло автоматизирано мекия покрив, което лишава единствено девет секунди, пасажерите и на четирите седалки могат да се любуват умерено на всичко в близост. Т-Roc Cabriolet предлага високо равнище на комфорт за пасажерите на всички седалки, най-новите технологии за ръководство и цифрови услуги, както и 284-литров багажник.

Системата за отбрана на автомобила се задейства неотложно при положение на идно катурване, като пази лидера и пасажерите с два здрави ролбара, които се задействат незабавно зад задните подглавници за част от секундата. Допълнителните подсилвания на каросерията компенсират неналичието на закрепен покрив.

Модерният дизайн на екстериора е реализиран посредством ясни, спокойни линии и повърхности, а елементи като необятната предна решетка с интегрирани LED фарове акцентират солидната визия на SUV. В интериора на новия T-Roc Cabriolet могат да бъдат открити най-новите модификации на обновеното арматурно табло и екраните, които обезпечават изключително първокачествен и напредничав външен тип.

Дигитален напредък. Със общоприетоо съоръжение, което включва дигитaлен кокпит, основан на третото потомство на модулната информационно-развлекателна система (MIB3), новият T-Roc Cabriolet е напреднал доста както във връзка с екраните, по този начин и във връзка с контролните уреди. Системата Ready 2 Discover с освежен 8-инчов информационно-развлекателен екран се предлага като стандарт.

Опции за ефикасни мотори за круиз или отвън пътя. Задвижването и ходовата част
на новия T-Roc Cabriolet се оправя извънредно добре с всяка задача, пред която автомобилът е изправен. Клиентите имат избор от два ефикасни бензинови мотора с турбокомпресор и непосредствено впръскване. 1,0-литровият TSI е трицилиндров мотор с мощ от 81 кВт (110 к.с.) и 200 Нм оптимален въртящ миг, а 1,5-литровият TSI мотор има мощ от 110 кВт (150 к.с.) и 250 Нм. Шестстепенната ръчна скоростна кутия и предното задвижване са общоприети, само че по-големият TSI-двигател може да бъде смесен по желание със 7-степенната DSG скоростна кутия с двоен съединител.

*Източник: www.volkswagen.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР