Двама души загинаха, а други петима бяха в неизвестност след

...
Двама души загинаха, а други петима бяха в неизвестност след
Коментари Харесай

Двама загинали след инцидент в Дунав край Будапеща

Двама души починаха, а други петима бяха в неопределеност след хипотетичен конфликт сред дребна моторна лодка и круизен транспортен съд по река Дунав северно от Будапеща късно в събота, заяви унгарската полиция.

Тялото на възрастен мъж е открито покрай мястото, до момента в който това на жена е извадено по-надолу по течението, а звената за реагиране при бедствия към момента търсят петимата изчезнали души, заяви полицията.

Говорителят на полицията в Будапеща сподели, че осем възрастни са били на борда на дребната моторна лодка по време на хипотетичния конфликт. За случая стана ясно в събота вечерта, откакто полицията беседва с мъж, открит с кървяща рана на главата покрай основния път край реката покрай Вероче, на 55 км (34 мили) северно от Будапеща.

Тялото на мъжа е намерено южно от Вероче, до момента в който тялото на дамата е открито по-надолу по течението покрай мост в северните околности на Будапеща, където полицията също е извадила развалената моторна лодка, сподели той.

По време на случая в региона се е намирал круизен транспортен съд, който е спрян в град Комаром. Там полицията е открила, че корабът е развален от едната страна.

Полицията е образувала досъдебно произвеждане против незнаен причинител за определяне на аргументите за случая. Целта на следствието е да се откри дали някой носи наказателна отговорност, сподели Чеси.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР