Световното първенство по футбол 2018 продължава да ни поднася красиви

...
Световното първенство по футбол 2018 продължава да ни поднася красиви
Коментари Харесай

Уругвай е вторият 1/4-финалист на Световното първенство в Русия

Световното състезание по футбол 2018 продължава да ни сервира красиви срещи и в 1/8-финалите. След като по-рано през днешния ден Франция и Аржентина ни сервираха голово шоу със седем гола, което " петлите " завоюваха, в този момент и Уругвай и Португалия демонстрираха красива игра на Мондиал-а в Русия, който урусите завоюваха с 2:1.
Единсон Кавани даде задатък на своя отбор още в 7`. Той комбинира добре с Луис Суарес, а звездата на Барселона върна жеста с чудесно центриране, което Кавани трансформира в гол.
През втората част " мореплавателите " се върнаха в срещата, откакто Пепе бе оставен непокрит в наказателното поле при центриране от корнер и някогашният състезател на Реал Мадрид нямаше проблем с глава да изравни. Радостта на първенците от Евро 2016 обаче търпя едвам 7`, защото точно след неточност на Пепе се стигна до бърза офанзива на двукратните международни първенци, която Кавани приключи с акуратен удар.
В хода на срещата видяхме и един от най-красивите моменти на Световното до тук. Кавани получи травма в прасеца, а суперзвездата на Португалия Кристиано Роналдо, който бе добре опазен през днешния ден, му оказа помощ да напусне терена .
Така в границите на по-малко от 6 часа видяхме по какъв начин двете най-големите звезди на международния футбол - Кристиано Роналдо и Лионел Меси напущат шампионата в Русия.
Всичко най-интересно от успеха на Уругвай над Португалия, както и видео от попаденията, може да видите в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР