Световноизвестният актьор Орландо Блум се срещна в Киев с президента

...
Световноизвестният актьор Орландо Блум се срещна в Киев с президента
Коментари Харесай

Орландо Блум на среща със Зеленски: Имате сърце

Световноизвестният артист Орландо Блум се срещна в Киев с президента Володимир Зеленски.

Звездата от " Властелинът на пръстените " и " Карибски пирати " посети украинската столица в качеството си на дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ . По време на диалога си със Зеленски Блум прочувствено протегна ръка към него с думите: " Имате сърце ".

" Хиляди учебни заведения в Украйна са развалени или изцяло унищожени. Почти 2,7 милиона украински възпитаници са принудени да учат онлайн или в разбъркан формат. Около 1,5 милиона украински момчета и девойки са изложени на риск от развиване на меланхолия, тревога и други психически проблеми.

Всички знаем какво донесе та зи експанзия и какъв брой огромни би трябвало да бъдат напъните на света да я спре, да възвърне Украйна след войната.

По време на срещата обсъдихме планове за филантропична помощ, въпроси за възобновяване, ориентирани особено към ползите на децата. УНИЦЕФ и нашите тимове ще работят в няколко посоки, ще приближат успеха и ще върнат щастливо детство на украинските деца ", уточни Зеленски в формалния си профил във Facebook.

За английския артист това е първа аудиенция в Украйна от 2016 година В Киев той прегледа детски център, който дава поддръжка на принудени да изоставен домовете си деца и техните фамилии.
" Орландо Блум работи в тази сфера от дълго време по незабравим метод. Той към този момент е посещавал Украйна, нашия Донбас, още преди пълномащабната война. Той знае какво донесе тази експанзия и какви са напъните тя да спре и Украйна да бъде възобновена ", добави украинският президент.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР