Световният шампион в MotoGP за 2021 година Фабио Куартараро се

...
Световният шампион в MotoGP за 2021 година Фабио Куартараро се
Коментари Харесай

Фабио Куартараро се раздели с мениджъра си

Световният първенец в MotoGP за 2021 година Фабио Куартараро се раздели със своя дълготраен управител Ерик Махе, осведоми авторитетният уебсайт motorsport.com.

Куартараро и Махе работеха дружно от средата на 2016 година и точно Махе оркестрира прекосяването на френския водач в Moto2 през 2017, след което и неговият дебют в MotoGP с екипа на Петронас Ямаха през 2019-та. По данни на motorsport.com Махе и Куартараро са се разделили по взаимно единодушие в хода на най-трудния интервал от кариерата на Куартараро.
 Куартараро не е убеден, че Ямаха знае по какъв начин да излезе от рецесията в MotoGP Куартараро не е убеден, че Ямаха знае по какъв начин да излезе от рецесията в MotoGP
От началото на годината френският играч има единствено едно качване на подиума, третото място от Гран При на Америките в Остин. Във краткотрайното класиране той заема деветото място с 49 точки, с 45 по-малко от водача Франческо Баная, който има цели три отпадания в главните надпревари през сезона.
 Куартараро: Моторът на Ямаха не е прогресирал доста за 4 години Куартараро: Моторът на Ямаха не е прогресирал доста за 4 години
Все още не е ясно кой ще заеме мястото на Махе преди един от най-важните интервали в кариерата на Куартараро. Настоящият контракт французина с Ямаха изтича в края на идната година, а с оглед спада във формата на японския производител през последните две години е доста евентуално Куартараро да изиска да смени тима си за сезон 2025 в кралския клас.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР