Световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка

...
Световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка
Коментари Харесай

Анди Руис предупреди Джошуа: Ще бъда по-лек, по-бърз и по-мощен

Световният първенец на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория Анди Руис тренира интензивно за идния си реванш против Антъни Джошуа, който е плануван за 7 декември в Саудитска Арабия.

На 1 юни Руис повали Джошуа четири пъти в нокдаун, преди да го спре в седмия рунд на мача им в “Медисън Скуеър Гардън” в Ню Йорк.

“Изпитвам огромно почитание към Антъни, отвън кръга той е доста добър човек. Но вътре (б.р. в ринга) сред нас няма другарство, почитание или нещо друго”, съобщи мексиканецът пред ESPN Deportes.

Руис чака доста тежък реванш поради заканите на Джошуа да си отмъсти.
 “Няма да е лесна борба. Ще бъде тежко, само че в живота няма нищо елементарно, тъй че упражняваме доста интензивно. Ще бъдем подготвени за всичко, което той ще направи”, добави международният първенец.

Първият път Анди Руис одобри в последния миг хвърлената ръкавица, откакто Джарел Милър даде позитивна проба за неразрешени субстанции и Джошуа трябваше да си търси по неотложност нов противник.

“Ще вляза в борбата в по-добра кондиция… по-лек, по-бърз и по-мощен. Джошуа и екипа му имат вяра, че през декември ще завоюват. Хората постоянно приказват по този начин, само че аз имам вяра, че ние ще победим и ще им затворим устите”, сподели още мексиканецът.

Анди Руис разяснява и поканата, която получи от Мексиканската боксова федерация да взе участие на Олимпийските игри в Токио 2020.

“Това не е за мен, професионалният бокс е моето място. За мен е по-добре да дам късмет на други момчета, които мечтаят да отидат на олимпийски игри”, съобщи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР