„Световната търговска организация не се отнася справедливо към нас, заяви

...
„Световната търговска организация не се отнася справедливо към нас, заяви
Коментари Харесай

Тръмп: Няма да търпим търговските злоупотреби

„ Световната комерсиална организация не се отнася заслужено към нас ", съобщи американският президент Доналд Тръмп в речта си на срещата на Организацията за Азиатско-Тихоокеанско съдействие (АТЕС), която се организира във виетнамския град Дананг.

Характерът на съществуващите връзки в Световната комерсиална организация (СТО) ощетява ползите на Съединени американски щати по един или различен метод, счита американският президент. Той уточни, че страната му няма повече да търпи „ хроничните търговски злоупотреби и ще държи на правилата за почтена и равноправна комерсиална политика ".

Азиатско-Тихоокеанският район е станал пленник на „ изкривените мечти " на севернокорейския водач Ким Чен Ун, посочи още Доналд Тръмп. " Бъдещето на този район и неговите красиви хора не би трябвало да бъдат държани като заложници на изкривените мечти на диктатора за принудително завоюване и нуклеарно изнудване ", посочи Доналд Тръмп. Той добави, че районът би трябвало „ да бъде обединен в позицията, че всяка стъпка на режима в Северна Корея към придобиване на повече оръжия е стъпка към по-голяма и по-голяма опасност ". Администрацията на Съединени американски щати счита, че икономическите лостове на Китай имат основна значение, с цел да се спре Пхенян осъществяването на ракетно-ядрената си стратегия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР