Светлана Гущерова непрекъснато е обвинявана, че харчи парите на мъжа

...
Светлана Гущерова непрекъснато е обвинявана, че харчи парите на мъжа
Коментари Харесай

Гущерова разкри за какво харчи парите на мъжа си

Светлана Гущерова непрестанно е упреквана, че харчи парите на мъжа си Християн по скъпи естетични процедури или маркови тоалети. Това може и да е по този начин, само че става известно, че в фамилното счетоводство има друго перо, което гълтам най-вече от активите на предприемача. "Най-много пари разходвам за ястие. Не мога без сладко и най-много разходвам за това.

Всеки ден хапвам неповторими шоколад и бонбони. Изчислени са обаче калориите, които поемам ", твърди Гущерова в изявление пред "Уикенд ".
Въпреки, че роди две деца на брачна половинка си, Светлана е по-слаба и от кибритена съчка. Това се дължи освен на калкулации калориен банкет на шоколадовите й изкушения.

"Винаги съм била вманиачена в това да съм слаба, само че не съм анорексичка, както ме изкараха някои. Самата аз се усещам по-добре, когато тежестта ми е по-малко и когато се храня вярно. 18 часа в денонощието не хапвам нищо, а в останалите 6 си похапвам.

Мечтаното ми тегло е 40 кг., само че в случай че преценява, че не се усещам добре, ще взема ограничения, ще спра отслабването ", добави Гущерова, която роди наследник и щерка на брачна половинка си, само че въобще не й проличава, че е изкарала две бременности. Със същия хранителен режим в последните месеци фрапантно отслабна и Катя от дует "Ритон ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР