Светът на футбола е притаил дъх около цялата трансферна драма

...
Светът на футбола е притаил дъх около цялата трансферна драма
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Ливърпул предложи 200 милиона евро за Мбапе

Светът на футбола е притаил мирис към цялата трансферна драма със суперзвездата на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе. Както е известно, офанзивният футболист упорства да напусне „ Парк де Пренс “, като отхвърли да възобнови контракта си, който изтича в края на сезон 2023/2024.

От парижкия гранд в същото време предложиха фрапантно нарастване на изискванията по заплатата за Мбапе, който ги отклони и в този момент ПСЖ желае да го продаде, с цел да генерира доход от него, вместо да го резервира и за идната акция, след което той да напусне клуба без пари.

Според репортера на Sport Witness – Еду Агире, британският Ливърпул се включва също в договарянията за възможна договорка за Мбапе. Известен факт е, че любимец №1 за подписа на международния първенец с Франция от 2018-а е Реал Мадрид, само че очевидно „ алените “ от „ Анфийлд “ също ще опитат да примамят с оферта футболиста.

„ Трябва да се каже, че в последните часове в офисите на ПСЖ е постъпила оферта, която идва от Ливърпул “, сподели Агире.

„ Англичаните също влизат на сцената за Мбапе и са предложили 200 милиона евро за негов трансфер. Самият Ал-Келайфи призна, че желае да се вземат пари за него, тъй че не се знае какво ще стане с неговото бъдеще “, добави още репортерът на медията.

До този миг през летния трансферен прозорец 19-кратния британски първенец притегли Алексис Мак Алистър от Брайтън & Хоув Албиън, както и Доминик Собослай от Република България Лайпциг. Очаква се Ливърпул да се ориентира към търсенето на централен защитник в идващите седмици.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР