Светът изглежда не стои неподвижен твърде дълго в наши дни

...
Светът изглежда не стои неподвижен твърде дълго в наши дни
Коментари Харесай

11 маркетингови тенденции, които няма да изчезнат скоро

Светът наподобява не стои имобилен прекомерно дълго в наши дни и това е изключително правилно, когато става въпрос за области, свързани с технологиите. Ако сте в крайник с софтуерния свят, тогава ще знаете какво предизвикателноство може да бъде да сте в крайник с всичко, което се случва. 

Вземете да вземем за пример цифровия маркетинг, на който разчитат компании от всевъзможен размер, с цел да привлекат и задържат клиенти. За инцидентни наблюдаващи този бранш сменя предавките през ден. Въпреки че нещата се развиват малко по-бавно — и малко по-линейно — от това, не може да се отхвърли, че това е аспект от цифровия живот, който може да бъде мъчно да бъдеш на върха. Това, което е било уместно и новаторско една година, може да бъде остаряло през идната година. 

Компаниите, които зависят от цифровия маркетинг за техния триумф (което ще рече, по-голямата част от компаниите, които имат онлайн присъствие), би трябвало да са наясно с разрастващите се трендове, с цел да им попречат да изостанат. Нека разгледаме експертно трендовете, които да чакаме до края на тази година и по-късно. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР