Светът има своя нов световен шампион по футбол, а героят

...
Светът има своя нов световен шампион по футбол, а героят
Коментари Харесай

Лео Меси и детската му любов Антонела

Светът има своя нов международен първенец по футбол, а героят е Лионел Меси! Аржентина победи и футболистът с горделивост одобри купата. Всички погледи са ориентирани към Меси, а невероятната му любовна история с дамата, която е до него повече от десетилетие и е майка на трите му деца, е повече от вълнуваща.

Лионел Меси, съвършеният футболен маг, който няма еднакъв в света, е роден в третия по величина град в Аржентина - Росарио.

Това място, като че ли изгубено на географската карта, се слави и с имената на още две популярни персони - Марадона и Че Гевара. Зад седемкратния притежател на „ Златната топка “ обаче стои една жена, която той обича повече от всичко – неговата огромна обич и майка на децата му – Антонела Рокуцо.



Росарио е и родният град на неговата бъдеща половинка – Антонела, която е единствено с една година по-млада от него. Именно тук двамата ще се срещнат още като деца, а по-късно сред тях ще пламне същински любовен пожар.

Най-добрият другар на Меси, още като дете, среща другаря си с братовчедка си Антоанела, която е родена на 26 февруари 1988 година Красавицата незабавно се влюбва в Меси, макар че той дълго време крие трепетите си към нея в загадка. Едва по-късно ще признае, че е споделил на Лукас, че един ден Антонела Рокуцо ще стане негова жена.

Когато двамата се срещат за първи път, той е на 7, а тя на 6. С времето пътищата им се разделят. Детето-чудо е едвам на 13 години, когато е видян от Барселона и отпътува за Испания, с цел да се трансформира един ден в най-голямата футболна звезда на своето време.

През интервала 2006 – 2009 година Меси изживява първите си върхови моменти в своята кариера. Той освен става голмайстор в Испания, само че и печели първата си „ Златна топка “. Но какво прави Антонела Рокуцо по това време? Нейната разцъфнала хубост подлудява локалните момчета, едно от които съумява да завоюва сърцето ѝ, само че за малко.



Първоначално тя учи дентална медицина в университет, само че прекъсва и записва обществена връзка. През 2016 година тя споделя в Инстаграм, че е подписала контракт с аржентински фешън бранд.

С времето любовта сред Антонела и нападателят на испанския гранд се ускорява от ден на ден, с цел да избухне през 2007 година, когато Меси се завръща в Росарио, с цел да утеши обичаната си, откакто неин непосредствен другар умира в тежка злополука. Тогава точно Лионел ще ѝ признае мощните си усеща към нея и двамата ще стартират връзка, от която на бял свят ще се появяват три прелестни момченца – Тиаго, Матео и Чиро.



През 2008 година Меси обществено афишира връзката си с Антонела, когато по време на изявление разкрива, че има жена до себе си и тя е в Аржентина.

„ С нея се усещам спокоен и благополучен “, споделя той за обичаната си. През 2012 година, до момента в който ликува след един от головете си против Еквадор, Меси слага топката под фланелката си и по този начин оповестява на целия свят, че с Антонела ще стават родители.

През ноември същата година на бял свят се появява първородният им наследник – Тиаго. На 11 септември 2015 година се ражда и вторият им наследник – Матео, а една година след сватбата им, която е през 2017 година, двамата изненадаха почитателите си с новината за третия им наследник – Чиро.

„ Надявам се един ден да имаме момиче “, декларира щастливият баща.



Двамата се вричат във безконечна честност преди четири години в родния им град Росарио, а сватбата им бе оповестена за „ сватбата на века “. Булката бе пременена в рокля на Роса Клара – марката, която от години основава тоалети за звезди като Ева Лонгория и кралица Летисия. За красивото събитие Меси бе заложил на костюм на „ Армани “.

Сред популярните посетители, които участваха на събитието, бяха Неймар, Луис Суарес, Жерар Пике, Карлес Пуйол, Шави Ернандес, Агуеро, Гонсало Игуаин и други

„ Той е всичко за мен. Познаваме се от дълго време, той ме познава чудесно. Знае по какъв начин да ме накара да се усещам по-добре, даже в най-лошите моменти. Той е човек, който няма неприятни дни, постоянно е в положително въодушевление “, споделя за Лионел обичаната му Антонела.

Днес двамата са по-щастливи от всеки път – макар милионите, които имат, най-ценното и незаменимо нещо на този свят за тях са децата им.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР