Сватба ще има със сигурност“, потвърдиха Деян Донков и Радина

...
Сватба ще има със сигурност“, потвърдиха Деян Донков и Радина
Коментари Харесай

Кога ще се женят Деян Донков и Радина

„ Сватба ще има сигурно “, потвърдиха Деян Донков и Радина Кърджилова в „ Търси се “. Актьорът към момента не е падал на колене с пръстен в ръка пред обичаната жена, само че и това ще стане. „ Може би, когато децата пораснат задоволително, с цел да държат шлейфа на булчинската й рокля “, пошегува се Донков, само че призна, че е бил в краката на Радина не поради предложение за сватба, а по други мотиви.  Двамата към този момент оповестиха, че са избрали името на втория си наследник – бебето, което се чака под знака на зодия Овен, ще се споделя Йоан. Щастливият дядо – известният художник Христо Кърджилов, обаче описа, че към името на първородния му внук е имало диспути.

„ Радина ми се обаждаше през 15 минути, с цел да ми предлага разновидности.  Докато не чух заплашителен тропот в хола – оказа се, че портретът на дядо ми Христо, на който съм кръстен, неизвестно по какъв начин беше прелетял цялостен метър. Този път аз звъннах на Радето, с цел да й кажа, че по-ясен знак от този надали може да има “, показа живописецът по Би Ти Ви за момента преди раждането на Христо Донков, който в този момент чака братчето си и се радва на любовта от страна на батко си, Деян Донков младши, чиято майка е Анастасия Ингилизова от Военния спектакъл.  

Кърджилов похвали щерка си и шурей си, че към този момент не са два остри камъка като при започване на връзката им, а заоблени и речни. „ Деян се промени скокообразно. Беше необуздан на моменти, което е от специалността му. Вече е уталожен мъж с изключителна обич и отговорност към фамилията. Радина също се трансформира в страхотна персона “, добави Христо Кърджилов. Деян посочи, че жена му го приземява, само че той още не може да я убеди, че няма смисъл да страда за отсрочен ангажимент. „ По-рано лежеше в леглото и с часове плачеше, когато е разочарована. Аз съм минал по този път и знам, че нетърпението е ненужно “, показа Донков, който назовава Радина „ прекрасница “, а двойката им „ зъбчати колела “, които към този момент са разкрили хармонията в напасването.         
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР