Свалянето на онези досадни излишни няколко килограма често е предизвикателство.

...
Свалянето на онези досадни излишни няколко килограма често е предизвикателство.
Коментари Харесай

5 съвета за по-тънка талия и плосък корем

Свалянето на тези досадни непотребни няколко кг постоянно е предизвикателство. И както знаем, за отслабването постоянно се изисква дисциплинираност и воля. Но от време на време и това не е задоволително, с цел да реализираме мечтаното тегло.
 Яйца, протеини и по какъв начин оказват помощ в битката с мазнините по корема
Как да стопим мазнините по корема

И без никакво възприятие за апетит

Според доктор Ерик Берг можем да се надяваме на резултати, стига да имаме техника и тактика. Ето неговите пет съвета, с които бързо и дейно да стопим мазнините по корема и да реализираме по този начин мечтаната тънка талия.

Режимът на хранене

Д-р Ерик Берг е последовател на кето диетата. Тя съставлява режим на хранене, при който консумираме малко въглехидрати и повече мазнини. Това, което обаче лекарят предлага, е да наблегнем на протеините повече, в сравнение с мазнините.
 Снимка 652481

" Кето диетата, която желаете да приложите, е с умерено количество протеин, като ключът е в качеството на протеините ", добавя той.

Какво да заобикаляме

При тази кето диета обаче въпреки всичко има едно изключение. Съветът на доктор Ерик Берг е да заобикаляме омега-6 мастните киселини, които се съдържат в царевичното масло, соевото масло, рапичното масло, шафрановото масло, както и слънчогледовото масло.
 Снимка 652480

Всички те потвърдено способстват за наддаването на тегло.

На каква храна да наблегнем

След като прецизира какво да заобикаляме, лекарят дава и насоки на каква храна да наблегнем. По думите му салатата би трябвало да бъде част от ежедневното ни меню, защото зеленчуците са богати на калий, магнезий, фолат, витамин С и фитонутриенти.
 Снимка 652479

Освен това фибрите в салатата подхранват и чревния ни микробиом.

Допълнителното изпитание

Според доктор Ерик Берг можем да понижим обиколката на талията си още по-бързо и дейно, когато комбинираме кетонната диета с от време на време недояждане. Последното обезпечава на организма ни повече часове от денонощието, в които да не се затормозява с усвояването на храна.
 Снимка 652478

По този метод лекарят твърди, че ще усетим и други удобни резултати, с изключение на намаляването на тежестта. Сред тях са повишението на настроението и по-добрата мозъчна функционалност.
 Кафето, водата, зеленият чай и напитките, с които да понижим обиколката на талията
Как да понижим обиколката на талията си

Какво и по какъв начин да пием, с цел да имаме плосък стомах

Движението

Едва ли е изненада за някого, че физическата интензивност е основна, в случай че се стремим към намаляване. Д-р Ерик Берг поучава да комбинираме вървене и високо интензивни интервални тренировки (HIIT).
 Снимка 652477

По думите му ходенето пешком освен оказва помощ да свалим ненужно тегло, само че и да понижим напрежението и да спим по-добре. Тренировките пък ще ни оказват помощ да укрепим мускулите си, а и организмът ни да задейства избрани хормони, свързани с изгарянето на мазнини, написа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР