Латвийската авиокомпания airBaltic вече лети от София до Рига три

...
Латвийската авиокомпания airBaltic вече лети от София до Рига три
Коментари Харесай

Латвийската airBaltic вече лети от София до Рига

Латвийската самолетна компания airBaltic към този момент лети от София до Рига три пъти в седмицата. Това е първата прибалтийска дестинация на Летище София, за която беше обявено още през март. Първите полети се реализираха на 2 май, а през днешния ден алегорично беше маркирано тяхното начало с обичаен воден салют.

Чрез тези полети българите ще имат опция да доближават до всички балтийски и скандинавски летища единствено с едно прехвърляне. Благодарни сме за доверието на самолетната компания и пожелаваме триумф на новата дестинация в портфолиото ни. “, сподели Хесус Кабайеро, основен изпълнителен шеф на СОФ Кънект, оператор на летище София.

airBaltic лети до над 70 дестинации в Европа, Близкия Изток и Азия. Освен връзките до тези места, самолетната компания се гордее с най-младата флотилия в Европа, която се състои от един от най-екологичните търговски самолети в света – Airbus A220-300.

Радваме се, че ще засилим наличието си в България “, показа Томас Рамдал, основен вицепрезидент „ Управление на мрежата “ в airBaltic.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР