Сутринта на 27 май 1991 г. в полицейското управление на

...
Сутринта на 27 май 1991 г. в полицейското управление на
Коментари Харесай

Джефри Дамър - канибалът, който убивал млади мъже за удоволствие

Сутринта на 27 май 1991 година в полицейското ръководство на Милуоки, Уисконсин, постъпва необичайно позвъняване. Три дами подават сигнал за плачещо, голо, дезориентирано и кървящо момче на ъгъла до бар в града.

Когато служителите на реда идват на мястото, дамите към този момент са изпаднали в нервност от гледката и ги умоляват да оказват помощ незабавно на момчето. Отнякъде се доближава висок рус синеок мъж, който споделя, че момчето е неговият 19-годишният любовен сътрудник и е просто пийнал.

Полицаите вземат решение, че обстановката не е тяхна работа, разпращат трите дами и оставят младежа в ръцете на русокосия мъж. След като момчето е намерено мъртво, полицията осъзнава, че е позволила голяма неточност.

Във видеото горе разберете кои са едни от най-свирепите серийни убийци на всички времена

Оказва се, че 19-годишното момче е в действителност на 14 години и се споделя Конерак Синтасомфон, а мъжът, който го е умъртвил – Джефри Дамър.

Така серийният палач влиза в полезрението на полицията, само че това напълно не го стопира да извърши още редица ужасяващи убийства и още по-ужасяващи опити с труповете на жертвите си.

Джефри Дамър е роден през 1960 година в нормално семейство

в Милуоки, Уисконсин. От ранна възраст той бил захласнат от гибелта и всичко обвързвано с нея. Родителите му си спомнят, че събирал трупове на животни и обичал да слуша звука на чупещи се кости.

Jeffrey Dahmer Age 3, 1963
— Reformation Rose (@RefRose1974)
В гимназията Джефри осъзнава, не просто, че е гей, а и че в действителност има много извратени полови мечти и желае да господства над други хора. Той стартира да си показва по какъв начин изнасилва други мъже и толкоз се завладява от концепцията, че напълно скоро фантазиите стават действителност.

Само три седмици след довеждане докрай на гимназията намира първата си жертва – 18-годишния Стивън Хикс, който е удушен, нарязан, обезкостен и потънал в киселина.

" We always saw him as the type to commit suicide, not harm somebody else. " - Bridget Greiger, Jeffrey Dahmer's prom date.
— Serial Killers (@DailyKillerFact)
Убийството на Стивън Туоми отключва същинската му жадност за кръв

През 1987 година Дамър упоява 25-годишния мъж с желанието единствено да го изнасили, само че на сутринта се разсънва и го открива целия в кръв до леглото си.

Това ликвидиране се трансформира в първото от поредност последвали, при които Дамър упоявал млади мъже в гей питейни заведения и ги водел в къщата на баба си, където ги изнасилвал и най-после убивал.

С времето килърът взема решение да си взима титли от жертвите

Джефри основава богата сбирка от буркани с човешки глави, гениталии и други елементи на тялото, както и огромен брой фотоси на мъжете, които той карал да театралничат голи, преди да ги убие.

Само за две години Дамър прави 17 сходни убийства. С времето към извратената си процедура той прибавя канибализъм - в хладилника си отделял части от другите жертви и постоянно готвел с тях.

Освен това почнал да изтезава мъжете. Един от методите му бил дълбаене на дупки в черепа им, до момента в който са живи, и изсипване на киселина в дупките. Това е и повода за какво 14-годишното момче пред бара не е можело да приказва и е било дезориентирано. Дамър е ползвал практиката с киселината в мозъка, с цел да реализира тъкмо подобен резултат у жертвите си и да ги направи безпомощни.

На 22 юли 1991 година Джефри Дамър избира последната си жертва –

32-годишния Трейси Едуардс. Той го закопчава с белезници и го кара да се съблече, с цел да може да го снима. През цялото време килърът държал нож против мъжа и му повтарял по какъв начин ще изкара сърцето му и ще го изяде.

Ужасеният Едуардс съумява да разсее Джефри с тв приемника в стаята и му нанася замайващ удар, което му печели време да избяга и да извика полиция.

Полицаите идват бързо в дома на серийния палач, където на всички места има фотоси на трупове, голи мъже, а по рафтовете стоят същински човешки черепи.

Дамър е задържан и изправен пред съд, където си признава за всички убийства

и получава доживотна присъда. Прекарва 3 години в пандиза. Той неведнъж е желал да се самоубие, само че не получава тази опция.

На 28 ноември 1994 година е пребит до гибел от различен пандизчия с железна тръба в банята. Според разкази Дамър не е отвърнал с нито един удар – просто е стоял там и е " приел ориста си ".

За още вести и забавни материали харесайте страницата ни във .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР