Двама домакини ще ви посрещнат на Годишни Музикални Награди на

...
Двама домакини ще ви посрещнат на Годишни Музикални Награди на
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов и Рафи Бохосян ще бъдат водещи на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2024

Двама домакини ще ви посрещнат на Годишни Музикални Награди на БГ Радио – артистът Ненчо Балабанов и актьорът Рафи Бохосян.

Ненчо Баланобанов е неприкрит обожател на българската музика и БГ Радио и тази година за първи път ще води най-престижната гала за музикални награди у нас. Гласът на артиста е прочут на слушателите на БГ Радио, повода е, че точно той е гласът на медията и произнася всяко „ БГ Радио – единствено българска музика “. На 26 май той ще бъде освен гласа, само че и лицето на Годишни Музикални Награди на БГ Радио. Актьорът интензивно се включва в самодейностите и празниците на БГ Радио, тази година той пръв поздрави Стартер – утринният блок на БГ Радио за 21-та им годишнина и зарадва Симо и Богдана в ефир.

Рафи Бохосян е добър другар на БГ Радио и има опит като водещ и сценарист на Годишни Музикални Награди на БГ Радио.  Рафи е откривал церемонията на премиите с ария и безусловно гори за Годишни Музикални Награди на БГ Радио. През 2016 година в Благоевград, Рафи още веднъж е в ролята на водещ на премиите, още тогава демонстрира пристрастеността си към формата „ Като две капки вода “ и взема решение да подражава на Поли Генова и неповторимото ѝ изпълние на песента „ If love was a crime “ от състезанието Евровизия, 2016. Костюмът на домакина на премиите прилича галактическата визия на Поли Генова и в сюблимния миг стартира да пуши на сцената. Причината е в детайлите и подръчните материали, а точно повреда с електрическите крушки, с които водещият се е покрил, с цел да свети по-ярко и от Поли Генова на Евровизия. От тогава е ясно, че Рафи гори за премиите и откакто пет години е бил водещ и тази година естествено и обезопасен ще застане още веднъж на сцената и ще води огромната гала на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024.

22-те Годишни Музикални Награди на БГ Радио дават обещание невиждано шоу и блестящо наличие на най-отличените български поп и рок реализатори на сцената през 2024 година. Лили Иванова ще свети на сцената на премиите и ще зарадва присъстващите с неповторимо осъществяване. Специални осъществявания за церемонията ще показват Любо Киров и Михаела Маринова, Кирил Маричков и Фондацията, Дони и Софи Маринова, DARA и Venci Venc', Дара Екимова, Михаела Филева, Мария Илиева, Миро, Руши, Стефан Вълдобрев, Графа и Молец.

Наградата  „ БГ Вдъхновение “ на името на Ана Мария Тонкова е знак за извънреден принос и образец за безрезервност към българската музика, тази година ще бъде връчена на мускетарът на българската музика, Кирил Маричков. Това е единствената премия, присъждана от eкипа на БГ Радио.

Най-голямото и вълнуващо събитие отдадено на българската музика у нас се случва с помощта на интернационален екип управителен от Марвин Дайтман – креативният мотор, зад някои от най-пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровия през последните години.

Церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди 2024 на БГ Радио ще се състои на 26 май, 19:00 ч. в зала Колодрум, Пловдив и ще бъде излъчена на 27 май от 21:00 ч. по NOVA.  Билети може да намерите в мрежата на  и билетната каса пред Община Пловдив.

Слушателите на БГ Радио дефинират наградените посредством гласоподаване на уеб страницата на медията Победителите ще бъдат определени напълно и само от слушателите на БГ Радио. Подкрепете своите обичани български изпълнители и гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ Радио.

Повече детайлности за  Годишните Музикални Награди 2024  слушайте  БГ Радио  на ефирните честоти за цялата страна или посредством мобилното приложение . Следете и формалния уебсайт –, както и формалните профили на медията във  и .  

NOVA e медиен сътрудник на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2024.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР