Сутрешен сюрприз поднесе пловдивската полиция на шофьорите по Карловско шосе,

...
Сутрешен сюрприз поднесе пловдивската полиция на шофьорите по Карловско шосе,
Коментари Харесай

Изненада: Полицията пита сънени шофьори Подготвени ли сте з...

Сутрешен сърпрайз сервира пловдивската полиция на водачите по " Карловско шосе ", видя кореспондент на " Марица ". Разбира се, за тяхно положително. Няколко полицейски коли стопираха до бензиностанция след Ален Мак още в 7 часа, когато трафикът към този момент става натоварен, и започнаха да стопират водачи. Действията на униформените са в границите на акция " Зима ".



Вече стартира вторият стадий на обичайна акция, който е под надпис „ Пешеходци, пасажери и водачи за приемливост на пътя “. През десетдневния му интервал полицейски екипи ще наблюдават за вярното държание на пешеходците като участници в придвижването, както и за съблюдаване на преимуществото им от страна на седналите зад кормилото.

На 15 ноември пък започват и инспекции във връзка с условието за ръководство с подобаващи за зимни условия гуми, които ще продължат до 1 март.



Тази заран униформените спираха забързани водачи, като им ревизираха документите, дали са използвали алкохол, както и дали возилото им е изправно и готово за зимата. Още сънени, седналите зад кормилото се чудиха какво се случва, след което духаха на дрегера.

На място водачите имаха опцията да получат професионални препоръки персонално от рали първенците Костадин Щерев и Николай Арабаджиев, които демонстрираха техническата редовност на един от спортните си коли.



На утринната акция участваха началникът на отдел „ Охранителна полиция “ комисар Костадин Костов и контрольор Ботьо Гиргинов от бранш „ Пътна полиция “.

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР