Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо направи един от най-големите

...
Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо направи един от най-големите
Коментари Харесай

Интересно: Атлетико Мадрид отказал да вземе Роналдо през лятото

Суперзвездата на международния футбол Кристиано Роналдо направи един от най-големите прехвърляния това лято, откакто напусна Ювентус и се завърна в Манчестър Юнайтед. Той започва и по превъзходен метод втория си престой на „ Олд Трафорд “, откакто към този момент има четири попадения в три мача, откогато се завърна в клуба.

Сега обаче испанската радиостанция „ Cadena Ser “ излезе с любопитната информация, че през лятото първенецът в Ла Лига Атлетико Мадрид е отказал опцията да вземе португалеца.

Според информацията сътрудникът на нападателя Жорже Мендеш е преговарял с „ дюшекчиите “ за вероятно завръщане на Роналдо в Ла Лига. Шампионите обаче са отхвърлили тази опция, защото не са желали да подпишат с някого, който е легенда на локалния зложелател Реал Мадрид. Както е известно, Кристиано игра за „ лос бланкос “ в интервала 2009 – 2018 година. В последна сметка на "Уанда Метрополитано " се завърна Антоан Гризман, който беше взет чартърен от Барселона.

В информацията се споделя още, че Атлети са пропуснали опцията да подпишат с Роналдо още през 2003 година, когато той напусна Спортинг Лисабон и мина в Ман Юнайтед.

Atletico Madrid ‘REJECTED chance to sign Cristiano Ronaldo’ in summer transfer window overs fears of epic fan backlash
— The Sun - Man Utd (@SunManUtd)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР