Супербоул е едно от най-впечатляващите, грандиозни, гледани и коментирани спортни

...
Супербоул е едно от най-впечатляващите, грандиозни, гледани и коментирани спортни
Коментари Харесай

Полувремето на Супербоул 2024 - голямото завръщане на Ъшър

Супербоул е едно от най-впечатляващите, грандиозни, гледани и коментирани спортни събития в света. И тази година финалът на шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати на направи изключение и с изключение на на почитателите на спорта, притегли интереса и на всички, на които им се гледа същинско музикално шоу.
 Когато Тейлър Суифт и Травис Келси са рисково близки преди Супербоул 2024
Когато Тейлър Суифт раздава целувки (в миг на нежност)

Любовта витае във въздуха

Полувремето на мача по традиция е запълнено както с реклами за милиони, по този начин и с осъществяване онлайн, което е по-различно от всички други. За всеки изпълнител е същинска привилегия да получи покана да се качи на тази сцена, като неналичието на хонорар е напълно обезщетена от незабравимото прекарване и адреналина, който носи това, че за по-малко от 15 минути би трябвало да покажеш най-хубавото, на което си кадърен.

Миналата година тази чест имаше Риана, която беше в напреднала бременност, само че това не й попречи да се показа ужасно. Тази година, преди Канзас Сити Чийфс да вдигнат купата на Супербоул за втора поредна година, на сцената излезе една друга звезда, за чиято музика си спомняме с огромна носталгия - рапърът Ъшър.
 Снимка 653013

45-годишният реализатор, който стана същинска звезда единствено за нощ с шлагера си " Yeah! ", подсети за себе си по най-хубавия вероятен метод пред 65-те хиляди фенове в Allegiant Stadium и милиони пред екраните. С впечатляващите си танцувални умения и неизчерпаема сила, той ни накара да запеем още веднъж песни, които си припявахме преди повече от десетилетие. Бавните R`n`B части получиха нов аранжимент особено за събитието.
 Снимка 653019

Освен с помощта на многочисления оркестър и десетките танцьори на сцената, осъществяването на Ъшър стана още повече поради гост-изпълнителите, които се включиха в него. Алиша Кийс успя да забави темпото и да спре времето за няколко минути с осъществяването си на баладата  " If I Ain " t Got You ".
 Снимка 653018

На сцената излязоха още will.i.am, Jermaine Dupri, Ludacris и H.E.R, които също способстваха за празненство настроението.
 Снимка 653024

Финалът на осъществяването на Ъшър предстоящо беше неговият най-голям, 20-годишен, само че неостраяващ шлагер, който накара всички в залата да затанцуват. А като заговорихме за танци, несъмнено те бяха най-впечатляващата част от тазгодишното полувреме на спортното събитие.
 Снимка 653023

С блестящите си тоалети и пластични придвижвания, които изпълняваше перфектно даже на кънки, рапърът ни върна в едно време, когато артистите бяха и същински актьори, които знаят по какъв начин да накарат публиката да не откъсва очи от тях.
 Снимка 653021

 Когато Риана наеме къщата на човек за Супербоул
Когато Риана наеме къща за седмица и заплати 500 000 $

Пари като вестници

И очевидно това запаметяващо се осъществяването на Супербоул 2024 е единствено загрявка за всичко ново, което ни чака от Ъшър, тъй като два дни преди него той показа новия си албум - Coming Home. Какво по-добро завръщане там, където си от 30 години, написа Guardian.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР