Супер свежо, оригинално и все така забавно Шоуто на Николаос

...
Супер свежо, оригинално и все така забавно Шоуто на Николаос
Коментари Харесай

Шоуто на Николаос Цитиридис се завръща в ефира на bTV от 5 септември

Супер свежо, автентично и все по този начин занимателно „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ се завръща в ефира на bTV този понеделник, 5 септември, тъкмо в 22:30 часа. Очарователният Николас, бендът и целият екип на предаването са подготвени с нова порция първокачествен комизъм и към този момент нямат самообладание да зарадват феновете с „ нещо смешно всеки ден “, каквото е мотото на новия сезон. И тази есен късното шоу ще продължава да забавлява и онлайн почитателите си с нови страхотни цифрови епизоди на „ По-късното шоу на Николас Цитиридис “, които ще са налични за всички незабавно след ефир в you tube канала на шоуто и на bTVPlus.bg.
 
Още със старта на новия сезон в понеделник шоуто ще сложи „ точка “ на лятото с истинска и повече от смешна дисекция на най-важните и занимателни събития от последните месеци. Много смях и необятни усмивки пред екраните ще провокира и разходката на Николаос не с какво да е, а с “машина на времето “. В бъдещето, водещият ще открие, че „ тъпите смехории “ са безусловно неразрешени, само че несъмнено той ще оправи това.

„ В крайник с времето “ и без да пропуща комичния детайл „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ ще започва акция, в която някои от звездите на България ще споделят за какво е значимо да се гласоподава. Популярните лица ще опишат пред камерата и какво им се е случило, когато не са дали своят вот и дали са съжалявали за това.

Със старта на новия сезон „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ може да се похвали, че e втората сертифицирана екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция в България. Предаването се осъществя в сходство с така наречен “зелените практики ” (Green Filming) с грижа за околната среда и полагa старания за понижаване на въглеродния си отпечатък. Въвеждането на „ зелени практики ” се сертифицира от английската платформа albert, част от BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), която подкрепя екологичната резистентност на телевизионната и кино промишленост повече от 10 години.

През лятото, за първи път в историята си, шоуто показа интерактивна галерия с радостни фотографии подбрани от всичките му сезони до момента. Изложбата включваше 26 неповторими фотоси с лицата на едни от най-големите звезди на България по време на гостуването им при Николаос и направи грациозен преход и с усмивка към новия му сезон.

Гледайте „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ от 5 септември всеки работен ден от 22:30 ч. по bTV. За още повече положително въодушевление го следвайте и в формалните му канали в обществените мрежи, в you tube канала и всички платформи на bTV Media Group.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР