Сумата, на която се оценяват замразените в Белгия руски активи,

...
Сумата, на която се оценяват замразените в Белгия руски активи,
Коментари Харесай

Малката европейска страна, която замрази руски активи за 50 милиарда евро

Сумата, на която се правят оценка " замразените " в Белгия съветски активи, доближи 50,5 милиарда евро. Това заяви вестник L`Echo, базирайки се на публични данни, с които разполага, написа Лента.ру.

Ограничителните ограничения касаят активи на 1229 физически лица и 110 юридически лица, като са блокирани освен финансови средства по сметки, само че и скъпи бумаги. Няма недвижими парцели под наказания.

Според данните, към 19 април в Белгия са замразени активи единствено за 3,5 милиарда евро, т.е. нарастването от този момент до в този момент е 14 пъти. Това, както прецизира Федералната държавна финансова работа на страната, е разследване от използването на шестия и седмия пакет от наказания, признати от Европейския съюз на 3 юни и 21 юли.

Съседната на Белгия, Франция, на собствен ред в последно време се заинтересува от имуществото на съветските олигарси в страната. Прокуратурата стартира следствие, обвързвано проведено " пране на пари ", корупция и данъчни закононарушения. Ведомството има намерение да разбере при какви условия съветски бизнесмени - както се твърди близки до управляващите - биха могли да придобият обилни активи в недвижими парцели.
 Европейски Съюз замрази съветски активи на стойност €13,9 милиарда
Европейски Съюз замрази съветски активи на стойност €13,9 милиарда

В края на предходната седмица Европейска комисия показа нов пакет със санкции
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР