Студент си поръча секс-кукла по интернет и с трепет очакваше

...
Студент си поръча секс-кукла по интернет и с трепет очакваше
Коментари Харесай

Студент си поръча секс-кукла по интернет и за малко да откачи тотално

Студент си поръча секс-кукла по интернет и с боязън очакваше доставката на съвършено изглеждащата изкуствена кокона, само че получи нещо, което го разтресе.

Студентът си помислил, че си поръчва реалистично изглеждаща секс-кукла с лице на азиатка, само че получи нещо напълно друго. За цялото си прекарване споделя самият той в история със фотоси и текст от "травмиращата " покупка. Ето какво написа той в обществените мрежи.



"Аз съм студент и мъчно поддържам връзка с девойки. Помислих, че тя може да ме избави от самотност – тази прелестна кукла. Толкова дълго я чаках, точно нея – тази белокожа хубавица! Тя толкоз доста подсещаше същински човек, споделях си, че мога да стана по-уверен, с помощта на нея. Всеки ден я гледах още веднъж и още веднъж И най-прекрасното – можеш постоянно да я скриеш, в случай че някой ти пристигна на посетители. Но знаете ли какво? Излъгаха ме, унищожиха всичките ми фантазии. Вместо прелестна кукла ми изпратиха тази подигравка. Реших да я надуя, надявайки се, че ще наподобява по-добре. Това, което се получи, безусловно ме накара да я мразя, желаех своята фантазия, а не тази… Тя непрекъснато ме гледаше. Исках да я убия! Използвах я като боксова круша. Дори желаех да я разстрелям с револвер. Не минаваше и ден, в който да не се скараме, само че надълбоко в душата си разбирах, че тя ме обича… Накрая не устоях на сълзите й и един път взех това страшилище в ръцете си. Прекарахме нощта дружно. В началото даже не разбрах какво се случи, но… Сега сме дружно. Обичам я, без да чакам самичък, че ще стане по този начин. И знаете ли? Тя е прелестна! "















Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР