Струмяни. ГЕРБ е системна партия, която знае своите отговорности към

...
Струмяни. ГЕРБ е системна партия, която знае своите отговорности към
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в Струмяни: Ние сме системна партия, която знае своите отговорности към обществото

Струмяни. ГЕРБ е систематична партия, която знае своите отговорности към обществото. Това сподели в Струмяни зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин . По думите му България е постоянна и генерира стопански напредък през последните години. „ Според прогнозите икономическият растеж ще се резервира и през идната година, а това демонстрира, че осъществяваме сполучлива политика “, уточни още Цветанов. Той означи, че държавното управление се стреми да резервира положителното положение на страната и неналичието на недостиг. „ В момента цяла Европа регистрира стопански растеж под 1%, а ние - над 3%, което е показателно за свършената работа “, означи Цветанов. Той акцентира, че е доста значимо да има разговор с хората и да се приказва с тях по всички настоящи тематики и проблеми, с цел да може да се намира и тяхното решение.
С актива и общинското управление на партията в Струмяни бе разисквана настоящата политическа конюнктура и проблемите на локалното население. По време на срещата бе одобрено и новото управление на партията, като за ръководител бе определен Кирил Укев. Областният координатор на Политическа партия ГЕРБ за Благоевград и депутат Даниела Савеклиева пожела триумф на управлението, а също - сили и хъс.
В Струмяни дружно с Цветан Цветанов бяха и депутатите Александър Мацурев, Стефан Апостолов и доктор Емил Тончев.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР