Стрийминг услугата Disney+ на медийния гигант The Walt Disney Company

...
Стрийминг услугата Disney+ на медийния гигант The Walt Disney Company
Коментари Харесай

Disney+ тръгва в България на 14 юни

Стрийминг услугата Disney+ на медийния колос The Walt Disney Company започва у нас на 14 юни 2022 година

Цените за българския пазар също към този момент са ясни – 7,99 евро на месец или 79,90 евро за годишен абонамент.

По-рано тази година стана ясно, че през лятото услугата ще започва в 42 страни и 11 нови територии.  Сред тези 42 страни влизат множеството страни от Балканите, както и редица страни от Цeнтpaлнa и Изтoчнa Eвpoпa, Aфpиĸa и Близĸия Изтoĸ.

Потребителите ще имат опция за по едно и също време гледане на до 4 устройства, безкрайно евакуиране на наличие на до 10 устройства и прибавяне на до 7 разнообразни профила. Родителите ще могат да основават детски профили с елементарен за ръководство и подобаващ за деца интерфейс, с цел да имат достъп до уместно за възрастта им наличие, показват от компанията.

Disney+ започва през 2019 година в Съединени американски щати, Канада и Нидерландия, като досега платформата има 118 млн. клиенти в международен мащаб. В Европа услугата е налична още в Австрия, Белгия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Исландия, Ирландия, Италия, Люксембург, Монако, Норвегия, Португалия, Испания, Швеция, Швейцария и Обединеното кралство.

Стрийминг услугата на Disney предлага на потребителите достъп до филми, сериали и излъчвания на Disney, Marvel, Star Wars и National Geographic, като на някои пазари се дава и достъп до услугата Star, който включва продукции на 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX и Searchlight Pictures.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР