Страстна, но леко смущаваща любовна история пламна във Фермата“. Една

...
Страстна, но леко смущаваща любовна история пламна във Фермата“. Една
Коментари Харесай

Коза пусна език на Аксения от Фермата“

Страстна, само че леко смущаваща любовна история пламна във „ Фермата “. Една от козите си падна по хубавицата в стопанството, домакинята Аксения, която тази седмица е аргатин и усърдно се грижи за животните, видя Lupa.bg.

Малко след изгрев, щом риалити героинята влезе в обора, клекна и стартира да дои козите, една от тях незабавно дойде при нея и започва интимната си атака. Чифтокопитното навря зурла във врата на Аксения, стартира да се гали в кожата й и нежно да пасе косата й. След като участничката не реагира на тези милувки, козата палаво й пусна език. „ Без лизане! Без, лизане! Ох, боже, каква коза си ти бе! Стига! “, развика се през смях Аксения. Животното обаче не отрази командите й и претендентката за стоте бона публично се оплака от него.

„ Моята другарка, козичката, продължава с масажите, не ме оставя на мира! “, накова тя нахалницата пред продукцията. 

Въпреки комплицираните си връзки с любвеобвилната коза, Аксения се оправя чудесно в обора и даже дои повече мляко от мъжете ратаи. Само преди четири седмици обаче не беше по този начин - тогава домакинята от Поморие влизаше със сълзи на очи при животните, ужасена от селската работа, тъй като към момента беше новобранец в стопанството. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР