За Криско следващата година ще бъде паметна, защото ми предстои

...
За Криско следващата година ще бъде паметна, защото ми предстои
Коментари Харесай

И Криско ще прави концерт в Арена София“

За Криско идната година ще бъде паметна, тъй като ми следва най-грандиозното събитие в досегашната му кариера. На 1 март 2025 година хитмейкърът ще излезе на сцената на зала „ Арена София “ за своя огромен независим концерт.

“През 2025 година ще навърша пълноправие на сцената, 18 години от първата ми авторска ария. Предчувствам, че това е моментът за огромен концерт и ще го създадем подобен. Една от емблематичните подиуми на Кание Уест ще пристигна в „ Арена София “ особено за шоуто ” – споделя изпълнителят.

Концертът ще бъде под наслов „ Старият Криско “ – формат, който към този момент жъне триумфи из разнообразни градове на страната. За концепцията музикантът споделя: “Феновете го сътвориха органично. Преди година и половина ми се обади притежател на заведение и ми сподели: “Имаш фотография със сина ми, когато е на 8 години, в този момент е на 22 и израсна с твоите песни. Бих желал да те поканя в моя клуб и да изпееш единствено тези части, а синът ми ще пристигна с целия випуск, нещо като частно празненство, само че ще го пуснем обществено, в случай че нямаш срещу ”. Аз му предложих да кръстим събитието “Старият Криско ” и… върнахме над 400 искащи на входа на клуба, за които не стигна мястото. Това е раждането на “Старият Криско ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР