Певицата Галена се появи на сцената на нощен клуб във

...
Певицата Галена се появи на сцената на нощен клуб във
Коментари Харесай

Галена пак без бельо на участие

Певицата Галена се появи на сцената на нощен клуб във Велинград без долни дрехи. На фолк звездата й стана табиет да си " не помни " гащите и да изкушава мъжете, които срещнаха все по-често да надничат под късата й рокличка.  



Галена несъмнено бе избрала провокационен тоалет, като по този метод се мъчи да задържи позициите си на върха. Изпълнителката на " Горчиво " от дълго време е схванала, че единствено с хубави песни няма да е на върха и много ловко съчетава артистичния и певческия си гений, съпроводени с предизвикателна визия. Но този път напряко се е оляла и е излязла гола на сцената. 

Горната част едвам побираше бюста й. Затова понякога той се подаваше изпод. Полата пък разкриваше огромна част от ханша й, поради което навеждаше на въпроси дали собственичката й носи долни дрехи. Нямаше изгледи за токова, а мъжете в клуба се надяваха да зърнат какво има под полата й.

Най-странното е, че мъжът на Галена няма нищо срещу жена му да излиза в този тип на сцената. Самият той е участвал на въпросното присъединяване, само че наподобява не е обезпокоен, че жена му си подвига краката и 100 на 100 някой е видял " най-милото " й, за което мечтае съвсем всеки втори мъж.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР