Страшно е в Черни връх, къщите на съседите падаха една

...
Страшно е в Черни връх, къщите на съседите падаха една
Коментари Харесай

Скандални разкази на оцелели от потопа в Черни връх: Къщите падаха една след друга и никой не помага, звъняхме 8 пъти на 112, но изведнъж нещо гръмна...

Страшно е в Черни връх, къщите на съседите падаха една след друга, а никой не пристигна да ни помогне. Това сподели пред камерата на бТВ Павел Александров. Защо е Гражданска отбрана, пита той. „ Аз си извършвам служебните отговорности на работа. Трябваше и те да създадат същото “, съобщи гневният мъж.



Съпругата му Станка пък описа по какъв начин съседката им е молела за помощ, само че никой не се е отзовал. Сега я търсят, а тя е млада, прибавя дамата.

„ В 23:30 часа изгасна токът. Започна да вали. Съпругът ми звънна от работа, с цел да ме пита по какъв начин съм. Предупреди ме да не слизам по стълбите, да не отивам на първия етаж. Към 2:50 часа ми звънна по телефона съседката, с цел да ми каже, че Танчето вика за помощ. Водата им е до кръста и не могат да мръднат. Звънях 8 пъти на 112 до 4 часа. Към 4 часа чук „ Помощ “. Нещо гръмна и повече не се чу нищо “, споделя Станка. " Предупредих дежурния на 112, че няма да ги заварят живи, само че никой не пристигна ", прибавя тя.

„ Мъжът ми бе до кръста във вода. Машината я видяхме към 6 часа, само че надалеч. Няма и тухла от къщата, в която са били Танчето и брачният партньор й. Ако бяха пристигнали, щяха да спасят и двамата “, прибавя Станка Александрова.

„ Таня и мъжът й са били безпомощни. Най-вероятно тя си е изтървала телефона във водата. Съседката е с болки в коленете “, прецизира тя.

Черни връх е едно от най-потърпевшите села. То е съвсем изцяло унищожено. Вълната е съборила няколко постройки. В една от тях е била дамата, която към момента се търси. Той е открит с инсулт до съборената им къща. Бил е избавен от екипите. Закаран е в сериозно положение в бургаската болница, само че жена му към момента се търси.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР