Стотици клиенти на WINBET отново успяха да се възползват от

...
Стотици клиенти на WINBET отново успяха да се възползват от
Коментари Харесай

Завишените коефициенти на WINBET за финала на Шампионската лига зарадваха стотици клиенти

Стотици клиенти на WINBET още веднъж съумяха да се възползват от специфичните оферти със повишени коефициенти за финалния мач от Шампионската лига сред Манчестър Сити и Интер на уеб страницата.

Клиентите на уеб страницата имаха избор от десетки ексцентрични пазари за срещата, за които WINBET предложи супер повишени коефициенти.

Предложението „ Ерлинг Холанд  да бъде фаулиран и да насочи прецизен удар “, с коефициент 1.70, бе измежду най-предпочитаните от клиентите на уеб страницата за този мач. Пазари като „ Жълт картон за бавене на време: Да “, препоръчан с много привлекателния коефициент 5.00 и „ Старши треньор или състезател на пейката да получи картон: Да “, с коефициент 4.50, също бяха измежду търсените оферти на WINBET за срещата и също донесоха приятни облаги за клиентите, които ги избраха.

Сред останалите оферти със повишени коефициенти бяха и пазари за изпълнени корнери, вратарски спасявания, точни удари, картони и нарушавания против съответни играчи и така нататък

Предложенията със супер повишени коефициенти на WINBET за определени спортни събития са единствено част от множеството функционалности на уеб страницата winbet.bg, които са разполагаем на феновете на  футболните прогнози. Компанията постоянно предлага и повишени залози (с 0% марж) за пазарите „ Краен резултат “ и „ Победител “ за голям брой спортни срещи.

Заедно с Бонус колонка, Ранно погашение на облаги за футбол и баскетбол и Отменен
залог, специфичните оферти със супер повишени коефициенти и 0% марж, са следващата самодейност на WINBET, която трансформира спортните залози в още по-вълнуващо и забавно прекарване.

Пълните за използването на тези и други функционалности на уеб страницата са оповестени на уеб страницата
winbet.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР