Стопкадър Нова ТВПредседателят на Стратегическия съвет при президента проф. Александър

...
Стопкадър Нова ТВПредседателят на Стратегическия съвет при президента проф. Александър
Коментари Харесай

Проф. Маринов: Може би очакваха Румен Радев да реагира преди да гръмне камиона на Кримския мост

Стопкадър Нова ТВ

Председателят на Стратегическия съвет при президента проф. Александър Маринов отхвърли като несъстоятелни упреците на политици към Румен Радев, че се е забавил, че не е отрекъл и не е реагирал навреме, откакто камион се взриви на Кримския мост и от Русия обявиха, че въпросният камион е тръгнал от България.

Може би чакаха Румен Радев да реагира преди да гръмне камиона. Какво значи навреме. Това не е работа на президента, за тови има държавно управление и то работи навреме, и нещата бяха изяснени за 24 часа. Иначе знаете, че недоволни постоянно ще има и сериозно изказващи, и това е обикновено, защото всеки има право на мнение. Не считам, че нужна спомагателна позиция на президента. Правителството направи каквото би трябвало и този случай е завършен, сподели проф. Маринов.

Правителствотото, респективно виновните структури, реагираха по оптимално бързия метод, обясни се това, което е значимо за нас, а другите могат да приказват каквото си желаят. Изясни се, че България като страна няма никакво отношение към този товар. Тоест, даже някаква част, някакъв резервоар, тука четем разнообразни тълкования, някакво нещо да е минало през България, то не е това, което е стигнало до мястото. Ясни са нещата, в такива световни спорове всяка страна пази своята позиция, постанова своята интерпретация и това не трябва да ни изненадва, сподели проф. Маринов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР