Столични полицаи задържаха трима от активния криминален контингент, свързан с

...
Столични полицаи задържаха трима от активния криминален контингент, свързан с
Коментари Харесай

Задържаха Данчо Релето от Наглите, Софиянеца и Главата за кражби на коли

Столични служители на реда задържаха трима от дейния престъпен контингент, обвързван с автокражби. Те са на възраст 49, 47 и 32 години и са задържани в хода на спецоперация. По данни на " 24 часа " единият арестуван е Даниел Димитров - Данчо Релето, който бе наказан като член на бандата за отвличания Наглите. Другите двама са с прякори Софиянеца и Главата.

Един от тях опитал да избяга, при което се присъединили и чиновници на бранш „ Специализирани тактически дейности – Кобра ” и отдел „ Специализирани полицейски сили ” при Столична дирекция на вътрешните работи.

В хода на следствието са събрани неоспорими доказателства за незаконната им активност, включително ДНК експертизи. При претърсвания на адреси, населявани от арестуваните, са открити и конфискувани механически устройства за привеждане в придвижване на коли, устройства вид „ запушалка ” за заглушаване на GPS сигнали, както и крадени регистрационни табели, употребявани за превозване и укриване на откраднатите коли.

По неоспорим метод е открито, че тримата незаконно са лишили два автомобила, които след издирвателни дейности са открити укрити - единият в особено нает за задачата гараж, а другият сред жилищни блокове. Двама от групата за арестувани и през април и май, директно откакто откраднали коли, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР