Стигнахме и до единадесет... Така ли трябва да го изписваме

...
Стигнахме и до единадесет... Така ли трябва да го изписваме
Коментари Харесай

Готови сме за следващия мач

Стигнахме и до единадесет...

Така ли би трябвало да го изписваме или по-разговорно – единайсет? Една от книгите на Коелю излезе у нас под заглавието „ Единайсет минути “. Така че – всячески бива. Gong.bg обаче изкара доста повече от 11 минути. Изкара цели 11 години! Днес имаме рожден ден!

А другояче напълно разумно е да сме имали копнеж рано или късно да стигнем точно до това число. Асоциацията с футболната игра е неизбежна. И не може да отречем, че за тези години точно футболните пристрастености бяха измежду най-горещите в уеб страницата. Не че други нямаше – ето, напоследък всички сме тенис почитатели, понякога – ставаме такива на художествената гимнастика или на волейбола. Все по-рядко и на други спортове – дай Боже след няколко дни да станем почитатели на някой зимен спорт. Но цар Футбол постоянно завзема уеб страницата и не го пуска по цели дни.

Много се гордеем с всички, които работят за Гонг. В последните няколко години се стараем най-много да бъдем почтени. Във времето на цялостен хейт, на омаскаряване, на провокация, ние от Gong.bg желаеме просто да бъдем положителни в работата си и да бъдем почтени със своите читатели. Доколкото можем, само че да знаем, че опитваме всеки ден, всеки час, всяка минута, с всяка една публикация. Вие ще преценявате дали ни се получава. Най-важното е да не ни е позор.

Честит Рожден Ден на нас! Навървихме един футболен тим като години, нека сме живи и здрави да подкараме аварийна пейка, а след време и целия уголемен състав, всички картотекирани. Пък след това – ще го мислим! До тогава и още от през днешния ден – отново ще вършим това, което обичаме най-вече. Нашата работа!

Готови сме за идващия мач!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР